- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, ilyen jellegű kérdést szabad-e feltenni a topikban, vagy a fórumon, és ha igen, akkor itt-e, de a következő a kérdésem:
A PROHardver fórum kommentelői között milyen arányban lehetnek az informatikát foglalkozásszinten űzők? És itt a topikban köztetek(bocsánat a tegeződésért) sokan vannak? A topikgazdák, moderátorok között? Gondolok itt programozókra, szoftverfejlesztőkre, egyéb informatikusokra és rendszergazdákra...
Elnézést a kérdésért, csupán kíváncsiságból kérdezem, de nagyon érdekel! (Összehasonlításképp: mivel sokáig komoly beteg voltam, ezért az orvosi fórumok sem ismeretlenek számomra, ott például jóval több volt a betegség miatt érintett/ medicina érdeklődő személy, mint a szakmabéli).
-
Rokababa
csendes tag
válasz philoxenia #24849 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ, ahogy a többi kommentelőnek is!
Igen, gondoltam, hogy szép számmal képviseltetik azért magukat, akár topikgazdák, vagy egyéb fórumozók között is. Nagyon köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Rokababa
csendes tag
Sziasztok! Nem tudom, belefér-e a topikba ilyen jellegű kérdés, de tényleg ,,gáz" a póthaj? Én sokáig beteg voltam, és szeretnék csináltatni, mert régen elég hosszú volt a hajam, és hiányzik, viszont nem akarom, hogy igénytelennek nézzenek érte...Nyilván jó szalonban csináltatnám, aminek a munkájáról nem mondaná meg az ember, hogy nem az adott egyén saját haja, de sok ismerősöm nagyon le akar beszélni erről..
-
Rokababa
csendes tag
válasz philoxenia #24882 üzenetére
Köszönöm szépen! Tényleg horror árakat láttam, bőven 100-tól felfelé a varrott verzióra, akkor inkább mégis a havi festésre áldozok. Szerencsére mostanra már körülbelül lapockáig nőtt a hajam, platinaszőke épp, csak olyan vékony szálú, folyton formázni kell, hogy kinézzen valahogy,ha lenő, akkor meg borzalmasan tud festeni a sötétszőke tető és a fehéres, száraz hajvég ..De jobb helyen lesz az a pénz könyvekre és értelmes dolgokra költve ezek szerint. Köszönöm szépen a választ!
-
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik a legjobb ingatlanos/albérletes oldal, ahol 3 lány egyetemi tanulmányok alatti időszakra találhat normális áron albérletet Budapesten?
Már nagyon aktívan nézegetem, de lehet, béna vagyok, és nem jó helyen keresgélek...
-
Rokababa
csendes tag
válasz olloczky #25024 üzenetére
Köszönöm szépen! Megpályázzuk azért a kolit is, hátha sikerül...Bár nagy reményeket nem fűzök hozzá. Bár nekem tetszenek a szakkollégiumok is (ELTE), annak is nagyon örülnék, ha összejönne.
Nagyon durva árak vannak, amiket azért egy középosztálybeli kétgyermekes család (mint a mieink) elég nehezen tud kifizetni, főleg, hogy a tesóm is Pesten tanul, csak ő dolgozik is mellette, de még így is 60 +rezsi+közös költség neki, és akkor még nem is számoltuk a kaját, ruházkodást, jegyzeteket, stb.. Sajnos az ő lakásukba nem tudok költözni, nem szeretnék egy szem lányként egy legénylakásban élni.
Persze én is szeretnék dolgozni egyetem mellett, csak elkeserítő, hogy pld. a családi pótlékot is, ha jól tudom, elveszik akkor, mikor egyetemista leszel, pedig szerintem ekkor lenne a legjobban a családoknak szüksége plusz támogatásra.
-
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!
Kisfiú törpetacskónak mennyire furcsa név a Gerzson? Érkezik egy tacsi a családba, és én mindenképp így szeretném elnevezni, de a többiek enyhén szólva hülyének néznek a névválasztásért
[ Szerkesztve ]
-
Rokababa
csendes tag
válasz philoxenia #25108 üzenetére
Voltunk már a tenyésztőnél megnézni és kiválasztani, holnap hozzuk el.
-
Rokababa
csendes tag
Sziasztok!
Jajj,remélem, nem gond, ha itt megkérdezem...
Fiatal lány létemre hááát, elég limitált tehetségem van a főzéshez-sütéshez. Ma olyan jól sikerült az olajban sült hús sütése, hogy 3 db odakozmált az egyik oldalukkal. Rettenetesen büdös, de tényleg iszonytatóan, főleg,hogy kókuszolajon csináltam...Pesti tipikus régi polgári lakásban lakom most albérletben,földszinten, csak az ajtó üvegablakán keresztül tudok szellőztetni a konyhában.
A konyhából nyílik a szobám, rögtön az ajtó felett van a szobámban szén-monoxid jelző. Kicsit kinyitottam a konyha és a szobám közös ajtaját, átjött ide a szag rendesen. Kiszellőztettem a szobámban, amennyire csak tudtam...Van rá esély,hogy ettől beindul itt a szén-monoxid jelző? Tudom,hogy nagyon elrontottam, és elnézést,ha bugyuta a kérdés...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Eladó Asztali Számítógép: B760 alapl., i3-13100f, 2x8gb ddr4, 512gb ssd, Rtx3060ti
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjllvIR kam gar
- Precision 7760 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A4000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest