- Vodafone mobilszolgáltatások
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Yettel topik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
... és cattus
Köszi srácok! Sajnos a PH!-n nem találtam semmilyen bővebb információt, hogy mit is jelent ez a ("A felhasználói fiókot véglegesen felfüggesztettük."). Persze nyilván sejtettem ...
Kis guglizás után találtam azt a cikket, amit az előző hozzászólásomba link-eltem is. Tanulságos ...
A PH!-s rendszergazdák (vagy maga a rendszer) elég gyorsan kiszúrták az illetőt, mert 14:15-kor regisztrált, de f4-kor már fel volt függesztve a profil. -
pjen
félisten
Nem tudom Haverom egyszer fogadásból husvétkor a városvégi sörözőben,lőrincen megivott egy korsó pálinkát.Az ajtóig már nem jutott el,elájult.Pedig nem egy hosszú csehó.20 fél vodkát meg lehet inni mondjuk este7 és reggel 4 között is.Úgy nem is olyan sok,főleg vodkából.Mondjuk egy 70 fokos házi pálesz....
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nem, a betegszabira ott van a szűk 20k, csak úgy néz ki, hogy azzal szorozták be a ledolgozott órákat is, nagyjából akkor stimmelne a bruttó. Elég, ha egyszer rossz helyre kattintanak. Ragaszkodnék a helyében az azonnali kifizetéshez, így karácsony előtt...
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
philoxenia
MODERÁTOR
A bruttó nem lehet jó, ha végigdolgozza a hónapot 160k az alapbér, 144 órát dolgozott 168 helyett, az 137k arányosan, mivel havibér, ehhez kell jönnie a táppénznek szerintem...
luimapeiz: első körben tévesztést kell feltételezz, mivel kaptál elszámolást, de az nem jó, a bérszámfejtőhöz kell fordulnod.
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
MaxxDamage
félisten
Az alapján tényleg úgy van ahogy mondod! (érdekes)
3 nap táppénz miatt a 160k-s alapfizetés (3 műszakban) kb. semmit sem ér? (így lerontja az egész hónapot a táppénz? mióta van ez így?)A 175.000 "pénzbeni járandóság" úgy jön ki, hogy a "kifizetések" alatt található , besorolási bér (ami a 144 ledolgozott óra , éjszakai, délútános, és táppénz kifizetésből tevődik össze , de eleve hibás az a 117.345 ft besorolási bér a kifizetések alatt, mert adott 144 ledolgozott munkaóra és 160 ezres havi bes. bérből nem az jön ki) bocsi a bonyolultságért, de ez sajnos tutira így van... 160 ezres alappal, nehogy már csak 114 ezret kapjak 3 műszakban dolgozva úgy, hogy volt a 144 óra mellett 24 óra táppénzem...
(#16535) philoxenia:
Munkabérjagyzéken az szerepel.
Továbbá a szerződésben is az szerepel. (+ pótlékok)L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Zewa
senior tag
-
Zewa
senior tag
Én pehely őrlőre pályázom. Saját termesztésű chili, egészben nem férne bele, és olyan lenne jó ami finomra örül és nem hullik belőle a paprika mert méreg erős. Van esetleg tapasztalod milyet érdemes venni? (kialakítás, márka?)
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Pesten fiatalabb sofornel biztosan tobb, de az 50k azert eleg sok, alkudni kell, vagy ha nem megy valtani, anno mi is a Hungarianal kezdtunk. Tisztesseges biztosito nem uj ugyfelekre vadaszik, hanem eloszor a meglevot akarja megtartani.
Nem biztosito, UPC, de anno, mikor mar az uj belepok masfelszereset fizettem, betelefonaltam az ugyfelszolgalathoz, hogy mit lehetne tenni, mert ez igazsagtalan. Azt mondtak, semmit. Jo, mondtam akkor nem hosszabbitok, felmondom a szerzodest es bemegyek kotok egy ujat. (Akkor meg nem volt digi meg telekom muhold) Jaj, hat az nem eri meg nekem, ugyse csinalom, de mondom,,komolyan gondoltam, indulok az uzletbe. Jo, hat akkor kapcsol valakit. Az ujonnan kapcsolt ugyintezovel megallapodtunk, hogy annyi lesz a dij, mint az uj belepoknek es meg kapok sport1 sport2 t is, az akkoriban indult es eleg dragan adtak amugy...Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
-
Shingen
addikt
Kérdésem egyszerű lesz.
Van egy tradi íjam.
Mikor megvettem az ideg le volt kezelve vmivel, azt mondták méh viasszal.
Szereztem méh viaszt átdörzsöltem vele, akkor jól összeragasztotta az ideget, most meg megkeményedett a viasz és pereg le az idegről, és az ideg kezd szálasodni.
Szóval nem tudom gyárilag, mivel volt lekezelve mert sokáig olyan ragacsos volt és a szálakat jól össze tartotta.風林火山
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
EmberXY
veterán
Fekvő helyzetben szerintem sokkal kényelmesebben lehet fogni egy kézzel, persze ha nem ping-pong asztalról van szó.
Szerintem inkább ott kell keresni a vertikális videó titkát, hogy sokan még nem jutottak el odáig, hogy el is lehet forgatni a telefont, mert a facebook állítva is működik, de mivel sokuknak iphone-ra is telik, nem lehet csak simán lehülyézni, külön trendet kellett indítani.Up the Irons!
-
Bjørgersson
félisten
Aha, szóval 15-ösével lehet, már is rengeteget segít.
Met összefűzés nem játszik.
Köszönöm mindenkinek az ötleteket!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Apollyon
Korrektor
Ahogy látom ez már egy többéves hír [link] és én még csak nem is hallottam róla!
Az ilyen féregséget amit a neszlé csinál, gyökerestül irtani, el kell söpörni, megsemmisíteni, atomot dobni rá, a helyét felásni és beszórni sóval. A maradék nestlé termékeket a boltból kivenni és a rászorulóknak adni, a vezetőséget, és akik még az ötlet mellé álltak fejenként 1000 év börtönbüntetésre ítélni magánzárkába, a vagyonukat elkobozni.
Minimum ezt érdemelné ez a gané bagázs, mivel amit művelnek ez enyhén szólva az emberi faj ellen elkövetett gyilkossági kísérletnek nevezhető.[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
EmberXY
veterán
"...ahogy a sittet is középre teszi az ember, és háztartási szeméttel álcázza...
A leleményes ember megoldja a problémát.
Ismertem olyat, aki társasházak fém kukáiba tett sittet, még meg is locsolta, hogy leülepedjen ami le tud és férjen még bele "álca" is. Némelyiktől a kukás autó hidraulikája majdnem bedobta a törölközőt, mire beemelte.Up the Irons!
-
pocokxx
Közösségépítő
-
-
Winne
nagyúr
Nagyjából értem.
Ha nem csak légből kapott példa, akkor miért nem 83-ért adjátok ki akkor, hogy 1M alatt maradjatok?
Ha mondjuk 55e Ft-ot kérek az albérlőtől, akkor az konkrétan mennyi is? 55e*12=660e Ft. Ebből jön le a 16%, amit fizetek az államnak. Így 554e Ft, ami marad?
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
"a bérlőtől munkáltatóit és bankszámlaszámot kérünk, így, ha elmaradna egy havi bérleti díjjal, a számláján inkasszó van, azonnal behajthatóvá válik."
Ezt elmagyaráznád pontosan hogyan működik?
Amennyiért kiadod a lakást, abból mennyit kapsz meg végül?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
-
Rivaul
addikt
Szó sincs lakhatás említéséről.
Valahogy úgy szokott kinézni hogy:
Szerződő felek megegyeznek hogy az ingatlanhoz tartozó közüzemi számlák elmaradása, illetve lakbér meg nem fizetése esetén a tulajdonos azonnali hatállyal történő felmondásra jogosult. Továbbá a fennmaradó tartozást jogában áll kiegyenlíteni a nála elhelyezett kaucióból akár teljes mértékben is ha a tartozások összege ezt megkívánja.
Persze ezek az én szavaim de valami ilyesmi szokott lenni. Ezt pedig ki kell kötni írásban mindenképp.
A ki nem fizetett időszakot úgy is napra ki lehet számolni és ezt levonni a kaucióból. Nálunk ez mindig így volt minden bérleti szerződésben. Így pont hogy erre van a kaució. Ha kirakja őket akkor minek kergesse a papírt lobogtatva hogy fizess már... Úgy se fog a többsége ha már eddig eljutott a dolog. Egyszerűbb levonni a pénzt és annyi. A kaució pont a tulaj fedezete bármi nemű kár esetén, akár számla akár graffiti a falon.[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
rii
nagyúr
ja nem ... csak ... 2009-ben elhagytam a pénbtárcámat ... rá 3 napra be volt dobva a kerítésen, a benne levő 3000 hiényzott csak .... vagy a megtaláló tette el jutalomként, vagy már üresen találta
de meglett ... megfogadtam, hogy azonnal hozzákötözhetővé teszem a táskámmal, nem tettem ...
2014-ben megint elhagytam, 60.000 ft meg 8.000 kajacsekk ...amikor mentem intézni pár nap múlva a személyit, akkor mondják, hoyg a személyimet megtalálták, 2 kerülettel arráb vehetem át ... ott mondták h a tárca is megvan - gondoltam a pénz biztos nincs benne - de benne volt, minden ...
na akkor már hozzákötöztem a táskámhoz, csak az a tárca már "elért"
kaptam másikat, csak annak meg a bankártyás szekciója, pont kifele mutat (mutathat a tárca belseje felé, a hajtás felé is ...)
szóvaé ezért szenvedek .-)
nekem muszáj tárca, zsebből elhagynám ....piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Rivaul
addikt
Valószínű az anyuka reakciója és kinézete alapján, hogy egy megszállott én pici fiam fajta kapcsolatban élhettek otthon. A citromfejű gyermek viszont az oldspice-nak köszönhetően becsajozott ami a mamánál kiverte a biztosítékot, mivel így már nem ő az egyetlen nő a babarizspuffancs életében. Tehát ha mama pici nyomija vagy akkor vegyél szpájszot és akad egy szöszi a horgodra, anyádnak meg végre beinthetsz az éveken át tartó zsarnok szeretetért
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Bjørgersson
félisten
Mitnemértesz? Édesanya sír, hogy az Old Spice közreműködésével valami puncis "elvette" tőle a kisfiát.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vakegérke
félisten
1. Csak akkor vagy férfi, ha ezt az izét használod.
2. Örül a mami, hogy végre van egy csaj, aki kibírja a fia szagát.
3. Örül a mami, hogy már nem neki kell szagolnia a fiát.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Aki hozzám becsönget, legyen az ügynök, házaló, jehovista, biztos sokáig emlékszik az élményre. Nagyon csúnyán tudok nézni, és nem trágáran, de keresetlen szavakkal tájékoztatom, hogy énfenségemet nem illendő zavarni.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bjørgersson
félisten
Nekem tetszik, ráadásul a lábam sem rohad bele nyáron.
Nem, kösz, meghagyom őket neked.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
rii
nagyúr
jelentem .... totálisan le is vagyok rongyolódva ...
a "legjobb" az a múlthét vasárnap volt (vagyis inkább már hétfő)
vasárnap egész nap kerítést csináltam ... eggggész nap ... 12-től hajnal 2-ig ... majd hajnal 3kor tudtam elindulni vidékről
cangával, utánfutóval, beb.szva, -asszem volt ellenszél, nem is gyenge-, teljesen kifáradva
5.30-ra hazaértem, 6-ra lezuhanyoztam, meg feleküdtem, 9.30-kor keltem, 10-re bevánszoorgtam ...piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Bjørgersson
félisten
Kérdezz rá a konteó topikban is, hátha tudnak valami okosat mondani.
-
bryant56
aktív tag
Ablakpucoló? Biztos jó ötlet ez? Úgy tudom, hogy abban van alkohol, ami megmarja a monitorokat.
Ha jól tudom a monitorok, azért nem tükröződnek, mert van rajtuk egy rétek, ami ezt lehetővé teszi, de ezt a réteget azt alkohol megmarja.Egyébként köszi neked és a többieknek is a segítséget!
-
donmackó
addikt
Mert olcsójánosok használták/ják? Gondolom én.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
-
Bjørgersson
félisten
Pedig a végén lehet külföldről kell majd rendelnem, mert itthon sehol nem találok nekem tetsző színben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest