- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kityeszto
tag
válasz KiSSuE #23976 üzenetére
nemfeltétlen nekem addig ment a gép amikor bekapcsoltam amig kinem kapcsoltam közbe 200 fokos volt a chipset meg a proci is legalább de se kép se hang nem volt pörögtek a ventik csak nekem sipolta a hibáit tény hogy 478 as soket volt még dehát
Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
-
Kityeszto
tag
válasz gardener83 #23847 üzenetére
szerintem valami jo rézmagosat rakj rá mert ugylátszik ez kevés vagy nézd meg hogy biztos jol fekszik e fel a procira nincs ráhuzva kicsit több feszko mint ami kéne neki mert akkor az a gáz nekem a régi procim alapbol fos gyári intel hütövel folyamatosan 70 fokon van szoval szerintem valami jo uj hütő lesz a megoldás a bajodra
-
Kityeszto
tag
válasz gardener83 #23844 üzenetére
azt már nem tudsz törölni mien procid van amugy ? semi már látom csak fáradt vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz gardener83 #23839 üzenetére
sajnos csak félig tudok segiteni van öszefügés a 4 és a 3 tüs között a 3 tüst nemtudod szabályozni azért pörög mint állat azért nem megy a smart cuccos a 4 tüst viszont tudod szabályozni enyit tudtam segiteni mien a proci egyébként??
Csoty : énis a lapot tippelem ha memtest sem jelez hibát kékhalál sincs akkor valoszinü hogy a lap hibás
-
Kityeszto
tag
válasz dcsabesz #23760 üzenetére
egyébként pont a régi maxtor meg a samuk azok amik kinyiffantak mindenkinél én pl a maxtorba szaladtam bele melegedett kattogot má minden baja volt vagy peches vagy és igy beleszaladtál a roszbol is a legroszabba vagy tényleg valami kuka lett a gépbe
-
Kityeszto
tag
válasz banánttészta #23738 üzenetére
ugytudom a hp nak F10 et kell nyomni itt irnak rola hogy miket kéne keresned ha beléptél biosba 9 es lépésnél nézd ott irják az integrált hangvezérlők modositása biosban rész nyisd le [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz fixer92 #23734 üzenetére
a bios ugy jön ide hogy ha levan tiltva az integrált hangkari akkor b.szhatja mert nemfogja mutatni nem fogja látni az életbe csak enyi de a kinlodással egyetértek ezt igy távolrol nem lehet szerintem megoldani ha ott lennék esetleg szoval én passzolok sajna
-
Kityeszto
tag
válasz banánttészta #23732 üzenetére
miaz hogy nemtudsz bemenni a bioszba? deha ez a hdmi is történet idegesit mert lehet hogy bekavar akkor töröld ki a vidikari összes driverét és ne telepisd visza anélkül is felismeri a karit hátha megindul a hang anélkül
-
Kityeszto
tag
válasz banánttészta #23729 üzenetére
közbe olvasgatok itt biosba esetleg nincs letiltva a hang mert lehet azért se jelzi
-
Kityeszto
tag
válasz banánttészta #23724 üzenetére
hát nincs ki x elve semi azt látom de ezena linken azt mutatja hogy nincs fenn a driver nem jelzi csak azt a hdmi s dolgot de az csak maximum a tv re fog hangot adni amikor rákötöd a hdmi csatira nemértem hogy miért nem jelzi azt irtad már feltelepitetted akkor ott kéne legyen
-
Kityeszto
tag
válasz banánttészta #23721 üzenetére
ne ott keresd a számitogépen ez csak egy progi ami azért kellett hogy megtudjuk milyen géped van a számitogépen csináld amit mondtam
-
Kityeszto
tag
válasz banánttészta #23718 üzenetére
na várjál akkor lassan érthetöen vezérlőputot megnyitod ott van olyan hogy hardwer és hang odais bele lépsz ott eszközök és nyomtatoknál belelép és ott pedig eszközkezelő ha beleléptél feljön egy ablak ott a hang video és játékvezérlőre lépsz rá abbol lenyilik ahogy rányomtál 2 szer lenyilik 1 kis lista na onnan az kell nekünk ami ki van x elve pirossal arra rámész aszem job gomb és frissités na ott pedig válszd ki azt hogy a számitogépröl frisited és add meg neki amit letöltöttél drivert és bekeresi magának elvileg igy jonak kell lennie hu má énis lefáradtam utoirat a hdmi nek semi köze nincs ahoz hogyha mondjuk egy fülhalgatot akarsz bedugni a gépbe azmár egy teljesen más és hoszu történet
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz banánttészta #23716 üzenetére
akkor az utolsó tippem nekem ez bejött bemész a vezérlőpult eszközkezelőbe ott rámész a hangra és ott ha valamelyik ki van x elve arra rámész hogy frissités és arra mész rá hogy kézzel megadod a gépedről a drivert nekem igy lett jo
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz banánttészta #23711 üzenetére
okés ezt szedd le elöször is és telepitsd [link] kezdetnek és irj hogy mivan mert ha ez nemjön be akkor van még 1 ötletem
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz banánttészta #23706 üzenetére
lehet egyébként tudom a megoldást csak tényleg nem mondtál még konkrét infokat a gépről egyszer már segitettem itt valakinek sőt nekem is ez volt a baja windows 7 szokta ezt müvelni nem egy embernél egy drivert kell feltelepitened
az integrált hangnak de nemám csak ugy hogy feltelepited van egy rafkos modszere ennek de mondom kéne ki info csak anyi hogy mien az alaplapod ? és segitekEgyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
-
Kityeszto
tag
már kijött hozzá pár honappal ezelőtt az öszes frissités már nem adnak ki hozzá ujat igy szerintem már pláne fölösleges rádásul csak lassitja a gépet nekem még külön virusirtom sincs mindig ellenörizgetem havonta hogy rendben van e minden azt kész sose volt problémám ami frissitések meg fontosak azok meg ugyis már alapból benne vannak
-
Kityeszto
tag
hát akkor ez 100 hogy szoftweres probléma lesz rádásul a win én a helyedben egy másik wint próbálnék meg elsősorba vagy a mostanit ujraraknám és letiltanám az updatét a szolgáltatásoknál nekem is levan tiltva miota win 7 et használok 5 éve és nincs belőle problémám nekem is kaloz a cucc nekem frissitésnél például mindik a deaktiválással szivatott meg ráfrissitetem és már hamisnak irta szerintem ezt probáld meg elöször
-
Kityeszto
tag
válasz viktor82 #23589 üzenetére
hát nemakartam beleokoskodni de mostmár felvetem a lehetöséget szerintem akkor tényleg kivertél vele valamit amikor kihuztad én kicserélgetném a helyedbe ha van lehetöséged tápot ramot lapot mert hamár fagyogat ott már felejsd el az elemet én lapot tippelem szerintem zárlatos lett
-
Kityeszto
tag
válasz Henker2 #23561 üzenetére
azt probáltad hogy a win keressen hozzá hátha talál?? mert ilyet huzos lesz találni vagy probáld meg innen a lan résznél letölteni hátha beinditja bár nem win 7 es sose lehet tudni [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz KiSSuE #23554 üzenetére
hát nem mai darab hallod e nagyon kevés infot találtam róla de amit találtam hogy elvileg 865PE chipset van benne elvileg az összes P4 800 Mhz es procit viszi hogy kell e bios frissités hozzá info rola semmi a világon de énszerintem nem fog kelleni szerintem menni fog. Most veszed bele a procit?
-
Kityeszto
tag
válasz #65675776 #23505 üzenetére
ez engem is érdekelne tehát ha jol értem miután át lettek konfigurálva elörre és hátra is kell bedugni a hangfalrendszert tehát mikrofon nemis lesz és minden dugo foglalt vagy én félreértettem?
-
Kityeszto
tag
válasz maxxenergie #21931 üzenetére
igen az lesz a probléma frissisd fel 2302 biosra sajnos szerezned kell bele régi procit amivel még elindul nincs más út processzor nélkül semmi nem megy még a bios se nemhogy kép legyen :p
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz Zsolt_974 #21919 üzenetére
egyébként én még az elején gondolkoztam a tápodon hogy nem e karcsu neki az még könnyen benne van a pakliban szerintem én kölcsönbe megnéznék egy 450 es vagy inkább 500 as tápot több ötletem már nekem sincs
-
Kityeszto
tag
esetleg még egy ötlet biosban nézd meg
Az IGPU Multi-Monitor engedélyezve van?
Advanced -> System Agent Configuration -> Graphics Configuration -> IGPU Multi-Monitor Enabled
állitolag ez megoldja deha nem és nem leszel okosabb akkor vidikarival mennifog[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz BeriHampeR #21890 üzenetére
világits bele az usb portokba nem e ér össze valami hogy zárlatot okozzon . hátlapja megvan a lapnak az nemártana neki
-
Kityeszto
tag
válasz fenergie84 #21672 üzenetére
hát igen igy már teljes a lista menni fog az
-
Kityeszto
tag
válasz fenergie84 #21665 üzenetére
csáó itt a támogatott procik listája : [link]viszont gyanus volt hogy a régebbi procik nincsenek benne kicsit utána néztem és sokan beraktak régebbit ami nincs a listába és tökéletesen ment nekik a legközelebbi az 530 as volt amit olvastam szoval ha ez megy akkor a te 531 esednek is mennie kell deha választhatsz hozzá akkor inkább a listábol válassz hozzá de szerintem nem lesz gond
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz peteralbert7 #21492 üzenetére
alaplapin van vagy van vidikarid bekötve??? cserélgesd néd meg mindkettöben hátha vagy a biosba állits alapra mindent azthiszem F5 el lehet mentés és utána hátha
-
Kityeszto
tag
válasz peteralbert7 #21490 üzenetére
ez csak egy tipp azthiszem hogy a biosnak más felbontása van mint maga a rendszernek a tv n nem tudsz felbontást állitani?? mert a bioson nem az biztos
jaj késön olvastam azt a részt hogy monitorra is kötötted igy passz
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz MacGyver88 #21485 üzenetére
igen nem lehetséges hanem biztos addig rádásul a biosz nem is fog elindulni mert proci nélkül nem megy a bios sem mindenképpen régi procival ami még jo bele azt rakd bele és frissitsd majd mehet bele az uj procid
-
Kityeszto
tag
válasz Predator2 #21428 üzenetére
usb 1.1 es megtaláltam a leirásban hát igen ez a leglassabb ami lehet benne szerintem ez a problémája a tápot igy lehet ki is zárnám mert ez egy elég régi gép szerintem a 300 wattos röhögve elég neki de azért nézd meg mien mert a 200 már karcsu lenne plusz szerintem nézz még az usb hez egy drivert hátha kicsit dob rajta de szerintem ez enyit tud plusz a gép sem erömü ahogy elnézem ezis lassitja gondolom én
-
Kityeszto
tag
válasz albinolynx #21411 üzenetére
hát én hallottam olyanrol is hogy van amelyik lap akkorse inditja el a biost hogyha a winyon vagy cd romon rosszul vannak a jumperek masterre meg slave re rakva probát megér bár ha régen ment nemhiszem hogy átrakták volna rajta én passzolok sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz albinolynx #21408 üzenetére
eddig müködött és most halt ki vagy csak most raktátok össze a gépet ?? jumperek helyükön vannak rajta ?
-
Kityeszto
tag
válasz albinolynx #21405 üzenetére
pedig szerintem már csak az az opcio maradt . sipolni nem sipol hogy esetleg valami hiba van?
-
Kityeszto
tag
válasz albinolynx #21403 üzenetére
biosba be tudsz lépni ? esetleg probálkoztál egy bios frissitéssel?? lehet megoldaná
-
Kityeszto
tag
válasz 800.henrik #21210 üzenetére
hát ez a pattanás meg nem kapcsol be többet ez nagyon nem jo valami biztos kisült szerintem csak kérdés hogy mi szerintem a lap mert mást egy ilyen félredugási baleset nemhiszem hogy kinyirt volna de én passzolok valaki jön és segit mindjárt biztosan
-
Kityeszto
tag
válasz 800.henrik #21207 üzenetére
reseteltél már elem kivesz viszarak stb.i mert ha ezek után se megy szerintem az kisült bár várj hozzá jobban értö kolégát addig csináld meg ezeket szerintem
-
Kityeszto
tag
válasz MacGyver88 #20977 üzenetére
hát igen igy már minden kizárva vagy lap vagy ram de szerintem ez a lap lesz egyébként még utolso ötlet bár uj biosnál alapra álnak az értékek de biztos nincs elállitodva valami biosba feszültség vagy bármi
-
Kityeszto
tag
válasz MacGyver88 #20975 üzenetére
winyoval mi a helyzet nem lehet hogy az problémázik mert a táp biztos nem vagy a másik hogy minden jol van bekötve jo érintkezik ?
-
Kityeszto
tag
válasz MacGyver88 #20972 üzenetére
vagy esetleg a bios frissités??? lehet megszüntetné
-
Kityeszto
tag
válasz MacGyver88 #20969 üzenetére
pedig az ugy rendben van
-
Kityeszto
tag
válasz MacGyver88 #20965 üzenetére
hát a 64 az durva az én sza..m 35 fokos az nagyon nemjo valami chipsetnél melegszik ugye? vedd le és pasztázd ujra meg takaritsd ki ha koszos
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz MacGyver88 #20962 üzenetére
szia nézted már a hömérsékleteket ha nem nézd meg biosba vagy programmal ha elindul esetleg a gép
-
Kityeszto
tag
válasz kukulec #20000 üzenetére
probáld meg kikapcsolni elinditani utána bekapcsolni megint hátha megzavarodott vagy nézd meg esetleg nincs e energiatakarékosság miat letiltva vagy az utolso tippem hogy nem e huztad ki rosszul ugyértem hogy valami zárlatot kapott esetleg gondolom hogy ad e le áramot azt nem tudod megnézni ,lemérni
-
Kityeszto
tag
válasz petrelli86 #19845 üzenetére
jah és még egy kérdés lehet má vakis vagyok de hol a bios??????
-
Kityeszto
tag
válasz petrelli86 #19839 üzenetére
hát én a 24 pines csati meg a pci e csati elrendezésétöl vagyok kész johogy már nem rakták egymásra
-
Kityeszto
tag
válasz petrelli86 #19834 üzenetére
valaki a régit és az ujat is szereti és otthon összedobta
-
Kityeszto
tag
válasz athomi #19800 üzenetére
szia ha jol látom van 1db 3 és 1 db 4 tüs csati a hütöknek közvetlen a áramellátás 24 pines csati alatt
ha a 2 tüsre van dugva a hütő akkor dugd át a 4 esre és megszünik ez a jelenség nekem legalábbis megszüntette[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
sziasztok egy kis segitség kéne abban hogy ezen az alaplap most sata 1 es vagy 2 es csatik vannak mert most megtorpantam és nem tudom eldönteni nektek biztos egyszerübb lessz köszönöm elörre is
itt a lap [link]2es nem??
[ Szerkesztve ]
-
Kityeszto
tag
válasz nagyszegi #19528 üzenetére
csáó mekkora tápod van nekem ugyen ez volt a problémám kb és kiderült karcsu volt a tápom nincs egy erömüvem de ehez is kevés volt most 450 esre cseréltem és befogta de ugye nem a bios sipol akkor mert én nem arrol a sipolásrol beszélek hanem inkább ilyen visito hangrol
-
Kityeszto
tag
válasz sanyimester #19137 üzenetére
csáo szerintem ezzel probálkozz nekem megoldotta ezt a problémát menny be az ezközkezelöbe és ott a hang résznél ahol a sárga felkiálto jel van arra menj jobb gombal ott azt a lehetöséget válazt hogy frissités és hogy a számitogépedröl szeretnéd frissiteni oda azt a driver add meg amit leszedtél hozzá ameik driver kell hozzá hogyha ez megvan megcsinálja és szupi lesz utána
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Kingston Fury Renegade 2x8 GB RAM DDR4 3600MHz - garanciás, ingyen szállítás
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black - 10 év magyar bolti garival! -
- Rog Strix B460f gaming II
- Kingston 2X16GB DDR5 6000MHz CL32 FURY Beast
- GIGABYTE B550 AORUS Elite V2 kis hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest