Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dajkusz
tag
válasz Tockos25 #2134 üzenetére
Azt nem tudom, szerencsére nem találkoztam még ilyen anomáliával.
Mind a 4 RAM egyforma? Olyannal már találkoztam hogy nem akartak együtt menni a nem egyfajták. Na meg olyannal is, ami csak akkor működött ha raktam be mellé egy teljesen mindegy milyen ramot, csak legyen mellette valami, egyedül be sem kapcsolt
Biosban single channel-re állítsd a memóriakezelést, hátha -
Dajkusz
tag
válasz spista222 #2002 üzenetére
Van digitális pálcás folyadékhőmérőm, aminek a a pálcája kb 20 centis és hegyes. ez akkor mutat pontos értéket minél nagyobb felületen érintkezik a mérendő dologgal. Na most ezt úgy értettem hozzá a bordához hogy éppen a hegye ért csak hozzá és 61fokot mutatott szóval ennél tuti hogy melegebb. és igen én is azért csodálkozom, mert elég nagy a légáramlás a házban
-
Dajkusz
tag
Sziasztok!
Van egy gigabyte GA-970A-D3-as lapom[link]2 kérdésem is van a lappal kapcsolatosan:
Az első kérdés az, hogy mitől lehet processzor alatti hűtőborda a lapon üresjáratban is olyan meleg, hogy 1 másodpercig sem bírom rárakni az ujjam hegyét! FX-4100 proci 6870 vga van benne. (proci 29fokos vga 38fokos alaplap 31fokos (lapnak gondolom nem annak a hőfokát méri, mert az tuti 80 felett van). Terhelve el sem tudom képzelni mennyi lehet.
( a gépházban 3* 12centis venti teszi a dolgát, vinyók 21 fokosak, szóval a kellő "huzat" megvan )
Második kérdésem: A gépemben mint már fentebb írtam jelenleg FX 4100 feszeng (95w TDP) és huzamosabb hajtás mellett kézzel fogva elég melegnek tűnnek a VRM-ek. 4+1 PASHE power van rajta. Viszont úton van egy FX 8120 (125W TDP) ami 3,1Ghz-s gyári órajel helyett 3,6Ghz-en ketyegne. Hűtés nélkül kibírják-e a mosfetek ezt hosszú időn keresztül?KÉP a lapról -> [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest