- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Van olyan problémám,hogy újítottam egy 1150-es lapra 1156-ról.
Nos,a helyzet az hogy egy AsRock Fatal1ty B85 Killer alaplapon az SSD/HDD-t néha látja a BIOS,néha nem,szóval Bootolás után kiír valami Ilyesmit: "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key....."Meg van egy GigaByte GV-N760GTX OC-2GD 2GB videokártya ami valamiért nem ad képet, (persze a VGA az működik,mert ki lett próbálva másik gépen) van olyan beállítás BIOS-ban hogy Primary VGA 3 beállítás van hozzá: OnBoard+PCI Express+PCI
Ha PCI Express-en van akkor 5 pittyegés van és újraindulás után újra leadja a pittyegést,ha OnBoard-ra váltok akkor nincs pittyegés,de se kép,se hang sincs.
Az alaplap BIOSa elvileg az AsRock oldala szerint a legfrissebb van fent (1.10)
Meg van egy 7.1es headset-em ami USB-s,de valamiért azt sem látja ha bedugom,mert a firmware programja azt írja hogy "No Device detected".Valaki erre valami megoldást hogy mi kellene csinálni?
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
MSi Z97 Gaming 3-hoz melyik drivereket kell feltelepíteni? Valamiért a DVD meghajtóm nem akarja beolvasni a lemezt,így kénytelen vagyok letölteni. [link]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
MSi-nél ez a Gaming App jó valamire?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Vga cserénél a PCi slot egész műanyag része lejött a kis tűkről. A gép működik másik sloton, de ezt a kis műanyagot vissza lehet tenni, vagy dobhatom a kukába a lapot?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Van egy AsRock Fatal1ty Z97X Killer/3.1 alaplap ami valamiért csak single channel-ben tudja használni a HyperX (KHX1600C9D3B1K2/8GX) memóriát. Beraktam 2*2GB-t vagy 4*4GB-t akkor Dual Channel-ben már kék halálozott. Kipróbáltam egy 2*2GB-s (F3-12800CL7D-4GBECO) G-Skill-el, avval ment dual-ban, pedig nincs is benne a támogatott memóriák listájában. [link] A HyperX-em pedig kék halálozik dual-ban, de single-ben nem.
Valami 5let?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Asus ROG Strix Z390-F Gamingnél nem szokott baj lenni a memória kompatibilitással? G-Skill Aegis 2x8 GB 3000MHz-es menne akadálymentesen Dualban?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki a (#66745)-ra?
A mostani alaplapommal megszívtam, csak azért kérdezem. Dualban nem mennek, csak singleben.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz jokeph #66753 üzenetére
Egy Asrock Fatality Z97X, habár használtan vettem lehet az a baj hogy elgörbült a CPU 1-2 tűje, de akkor nem értettem hogy egy 1.35Voltos Gskill 2x2GB-s ramot hogy vitt dualban? A HyperX meg a Corsairt nem viszi, csak single channelben.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Összelett rakva az új gépem, de a driver telepítésnél csak a LAN és a HD audiot nem tudta telepíteni, ez miért van? Semmi hibát nem ír ki. (Asus ROG Strix Z390-F Gaming) Próbáltam a gyártó oldaláról letölött verzióval, de ugyan az.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz jokeph #66921 üzenetére
Igen az Asus oldaláról szedtem le. Most már a Lant sikerült telepíteni....igaz nem a telepítővel. Most a HD Audiot lesz érdekes megcsinálni, mert rákkatintok és Installing driver, please wait... ezt írja, de nem csinál semmit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest