Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
-
-
Starchm
őstag
Legtöbb lapon és szerintem a tiéden is ez a megfelelő kiosztás. A csatira gondol rá van írva, h melyik melyik.
-
MrDerekas
addikt
Egy másik konfigon készítesz egy win7 telepítőt, amibe te beleintegrálod a szükséges (usb, chipset, sata) drivereket, majd azzal telepíted a rendszert. CD/DVD alatt egy olyan meghajtót keres, amin a telepítési adathordozó és/vagy a telepítés helye elérhető. Kell az integrált telepítő. n-Lite progival csináltam régebben az ilyeneket és módosítás mentes MS telepítőt használtam, hogy elkerüljem a driveres ütközéseket.
-
MrDerekas
addikt
Nem ment? Ki is sípolta? Kingmax memóriával hajtottam (meg nem mondom melyik) de a korábbi kiadásúval egyből ment, az újabb kiadásút meg kisípolta. Ezek szerint kicsit lutri, mit esz meg. Ez elsőre eszembe sem jutott, hogy azért kicsit szívtam vele. Mondjuk nem tudom mi nyűgje volt a típus szám egy betűvel tért el, az újabb modulokban.
-
hobizoli
nagyúr
H110 B150 Z170 a 1xx chipsset szeria 6.-7.-gen intel CPU-k mennek benne (7gen-hez kell(ett) BIOS update elobb)
de olcsobbak nyilvan a H110-sek lesznek, viszont az tud szolgalatasban mar annyit, mint annak idejen egy jobban felszerelt deszka nyujtott csak
szerintem ebben a G41-ben meg USB3.0 sincs ha jol tevedek, H110 meg alapbol tud 4x-t
azert annelkul tobb GB-t atmasolni egy pendrive-re eleg izgi lehet
HDMI is manapsag full alap dolog IGP-k miatt, regen ez sem volt, mert IGP sem volt a CPU-ban, szoval meg dVGA sem kell melle (azt is el lehet pattintani)
6.-7.gen CPU elmegy a 2xx szerias lapokban isaz a kerdes mennyi ammo van ra es ugy keresnek vmi megoldast
mert lehet meg vmi ennel is ujabbat szervalni
AM4-s Athlon 200GE CPU 8-10k korul szokott lenni a HA-n
azert az egy 2core/4thread Ryzen 4K-s videokra is alkalmas
kell hozza vmi A320-s deszka + 2x4GB DDR4 RAM
es joidore meg van oldva a dolog -
MrDerekas
addikt
Milyen alaplapot vegyek...
Milyen asztali gépet...StarchmA szerkesztéssel meg én
-
hobizoli
nagyúr
par napja volt a HA-n 4gen i3 2x4GB DDR3 meg az alaplap 15k-ert
tuti elobb megvennem azt egyben, minthogy keccsoljek ezzel 2 percet ishiaba 4 core a Xeon, regi
azt egy modernebb 2core CPU siman tudja hozni ma marde ha korulnezel 6-7.gen intel CPU-khoz valo 1xx-s lapok is vannak 7k korul
10 eves technikakkal minek szenvedni, amikor frutti az ardiffi egy sulyos evekkel ujabbhoz kepest?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ASRock Z270 Pro4
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Gigabyte B85M-HD3 félkonfig
- Asus M5A78-L/USB3 + FX4130 eladó
- ASUS H81M-K alaplap + Intel i3-4130 3,4GHz poci + 8GB (2x4 GB) RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest