- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Három kamera lesz a következő Nothing telefonon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jani04
aktív tag
válasz JSHammer #34961 üzenetére
0. busz, 31. eszköz, 6. funkció Intel Wildcat Point PCH - Thermal Controller aida szerint ez csinálja a bajt.Elnézést csak most tapasztaltam ki.Szóval újraindítás után eltűnik.Terhelés hatására újra előjön és a következő újraindításig marad is.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
doki333
csendes tag
válasz JSHammer #29215 üzenetére
Ha garanciás mindenképpen cseréltesd!
A cicergés lehet a tekercsek közti "lakk" réteg kikopása miatt is.Tápban és lapon is találkoztam már vele.Drágább alkatrészeknél érdemes megcsinálni de garanciális és olcsó cuccoknál nem!
Krisz79: Ramok Mhz-e?Ugyanabban a sorrendben kerültek vissza mint voltak?DC aktiválódik?Biosban nincsen semmi megváltozva,nem resetelted?[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz JSHammer #27400 üzenetére
Üdv!
Én ilyen esetekben szoktam ragasztani egy kis hűtőbordát a kérdéses alkatrészre. Persze ha elfér...
Régi lapok chipset hűtőiből remek bordákat lehet készíteni. Vasfűrésszel tudod szeletelni.De ne ugorj neki egyből, ez csak az én ötletem, majd a többiek is mondanak valamit.
MOD: Most látom, hogy már kaptál választ.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
szasanyi
félisten
válasz JSHammer #27407 üzenetére
Nem tudom. Nem vagy szakértő a témában, hülyeséget meg bárki tud javasolni. Igazából ezeket nem úgy tervezték, gyártották, hogy ez simán megoldható legyen szvsz ez csak leleményesség, kitartás és szerencse kérdése mikor sikerül, és mikor nem.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
válasz JSHammer #27403 üzenetére
Jaaa... tehát ez a lap nem az a lap, az az apró ám de annál lényegesebb momentum miszerint se kép, se hang nem annyira fontos, hogy első körben közöld. Én ezt így nem tudom megmondani, de a lap olyan régi ami alapján simán megpusztulhatott. De az, hogy biztos legyen, a CPU-t másik de biztosan működő lapban meg kéne nézni, nem az hibásodott-e meg. Persze a valószínűbb a laphiba, viszont ha az bebizonyosoda akkor lehetne IC cserével próbálkozni, mert akkor ugye tuti csak jobb lehet a helyzet, rosszabb nem.
If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
-
szasanyi
félisten
válasz JSHammer #27400 üzenetére
Én nem látom a kép alaján, hogy ott lenne probléma. Az, hogy nem melegszik a CPU mit jelent pontosan IDLE és LOAD hőfokokat tekintve? Működésbeli probléma van-e? NB-n milyen paszta és hűtést van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan a Pixel 9a premierdátuma
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- World of Tanks - MMO
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest