Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Minőségproblémák miatt késik Pixel 9a piacra kerülése
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ixion77
addikt
válasz
#91658752 #10 üzenetére
Az utóbbi két Tensorral (8, 9) már nem volt gond. Gyakorlatban észlehetetlen a sebességkülönbség.
#6 Wesiz
De ugyanúgy a Google tervezi.#5 PuffyDog
Egyrészt mert így nem a konkurenciához csatornázzák a hasznot. Másrészt mert nagyon jelentős érdekük van benne hogy saját chiptervezőik legyenek, akik jól értenek az AI chipekhez. Nem csak telefonokba terveznek chipeket... -
Ixion77
addikt
-
Ezustroka
tag
Én mar több mint négy éve egy pixel 4a-t nyúzok, és nagyon szeretem a mai napig. Még most sincs gondom az általános sebességével, viszont nagyon jól esne egy 60 hzesnél jobb kijelző. A fotók is tök jók vele, ez gondolom az újabbakkal csak javult. Egyedül akksit kellett cserélnem benne, és már mutatja a gyengélkedés jeleit a második is. Szóval szívesen cserélném akár erre a 9a-ra, csak hát attól tartok, több lesz a kezdőára, mint amit én egy telefonra hajlandó vagyok rászánni 😄 legfeljebb még nyomom ezzel, amíg elfogadható lesz az ára a 9a-nak
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Nekem se...
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Veszunk egyet poénból?
-
Összességében nekem tetszik, várom a megjelenését – és persze egy MA tesztet is róla.
-
kbyte1024
veterán
Waow....mar 23wattos toltessel??????????? Őrülett
-
Wesiz
tag
a következő (pixel 10) telóban már a TSMC által gyártott chipset lesz
-
törölt tag
Miért erőltetik ennyire ezt a Tensort?
-
Garada
őstag
Igaz, bár az eddig látott szivárogtatások alapján nem ez lesz a legszebb A szériás pixel.
-
Az árazáson az idő segít, de a dizájnon valószínűleg nem.
-
A specifikáció nem hagzik rosszul, remélhetőleg nem gusztustalanul vastag kávákkal érkezik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Legalábbis az Android Headlines exkluzív információi szerint. Valószínűleg még Android 15-tel érkezik.
- Politika
- Már a célegyenesen gyorsít ki a PCI Express 7.0
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest