- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ixion77
addikt
válasz
üzenetére
Az utóbbi két Tensorral (8, 9) már nem volt gond. Gyakorlatban észlehetetlen a sebességkülönbség.
#6 Wesiz
De ugyanúgy a Google tervezi.#5 PuffyDog
Egyrészt mert így nem a konkurenciához csatornázzák a hasznot. Másrészt mert nagyon jelentős érdekük van benne hogy saját chiptervezőik legyenek, akik jól értenek az AI chipekhez. Nem csak telefonokba terveznek chipeket... -
Ixion77
addikt
-
Ezustroka
tag
Én mar több mint négy éve egy pixel 4a-t nyúzok, és nagyon szeretem a mai napig. Még most sincs gondom az általános sebességével, viszont nagyon jól esne egy 60 hzesnél jobb kijelző. A fotók is tök jók vele, ez gondolom az újabbakkal csak javult. Egyedül akksit kellett cserélnem benne, és már mutatja a gyengélkedés jeleit a második is. Szóval szívesen cserélném akár erre a 9a-ra, csak hát attól tartok, több lesz a kezdőára, mint amit én egy telefonra hajlandó vagyok rászánni 😄 legfeljebb még nyomom ezzel, amíg elfogadható lesz az ára a 9a-nak

-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nekem se...
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Veszunk egyet poénból?
-
Összességében nekem tetszik, várom a megjelenését – és persze egy MA tesztet is róla.
-
Waow....mar 23wattos toltessel??????????? Őrülett
-
Wesiz
tag
a következő (pixel 10) telóban már a TSMC által gyártott chipset lesz
-
törölt tag
Miért erőltetik ennyire ezt a Tensort?
-
Garada
őstag
Igaz, bár az eddig látott szivárogtatások alapján nem ez lesz a legszebb A szériás pixel.
-
yuing
őstag
Az árazáson az idő segít, de a dizájnon valószínűleg nem.

-
yuing
őstag
A specifikáció nem hagzik rosszul, remélhetőleg nem gusztustalanul vastag kávákkal érkezik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest