Hirdetés
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Kérnék egy kis szakmai iránymutatást az alábbiak megoldásához.Adott egy MSI Z590A-Pro lap, 11700kf proci, 4x8GB Crucial Ballistix 3600 MHz memória, ami 4 éve peoblémamentesen működött.
Videokártya csere, procihűtő blokk csere történt. Az alaplapot kiszereltem, régi blokk le új fel, proci pasztázás történt, a foglalatból nem vettem ki.
Kapott egy új tápot (Corsair RM850x), összerakást követően a lapon a debug ledek hibát mutatnak. A cpu piros világít, majd elalszik, a memória led folyamatosan sárgán világít. Majd ez így ismètlődik.
Minden más világít a gépben, pumpa teker, a vga léghűtés felpörög, világít). Tápot a 4+4 pin (CPU jelölésű), plusz a 4 pines extra betápról is kapja.
Lényeg, hogy poszt képernyő sincs. Ramokat kivettem visszaraktam, nincs változás.
Ötlet? Merre induljak? (Chatgpt szerint erősen húztam meg az új blokkot és meghajolhatott a foglalat?!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)