Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BogyóBP

addikt

válasz balazska92 #58389 üzenetére

Az a vízhűtés is új? Nekem az tűnik ludasnak, lehet a pumpa nem jól keringet. Azt irtad az előző lapodnál is ugyanez volt a gond, feltételezem az is asus volt.

Viszont valami más: Érdemes a legújabb Biost feltenni az alaplaphoz abban az esetben is ha látszólag minden oké? Egy csomo fejlesztést raktak azóta bele amióta kiadták. Én 1.2 es biossal kaptam de a leírás szerint az 1.0 ás biossal is minden megy. Az 1.2 es biosnál van egy VBIOS update, nemtudom köze van e hozzá de ha a gép hibernálásba/alvó állapotba megy nem tud visszajönni belőle, szürke képernyő lesz. Ez csak integrált VGA nal van, perifériásnál szépen visszalép. Lehetséges hogy a 1.2 es Biossal és a VBIOS update el jött ez a gond?

[ Szerkesztve ]

ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0

Új hozzászólás Aktív témák