- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Jó, hogy van ilyen téma. Engem is elszomorít, hogy egyesek ekezetek es iraslyelek nelkul irnak, a mondatokat nemkezdik nagybetuvel, es egyeb hejesirasi hibakat vetenek ez nemcsak az agyam exilyat doblya le hanem az erthetoseg rovasara is m1 dirett irtam ijen lyo hejesirassal,hogy erzekeltesem a hejzet sujjosagat
Szerintem amit írtál, nagyon jól példázza az emberi agy képességeit, mert számomra zökkenőmentesen, folyamatosan volt olvasható és értelmezhető a szöveg, pedig elég sok benne a hiba... -
Pala
veterán
És közben észre sem veszi, hogy mennyire lejáratja magát. Ha meg szóvá tesszük előtte, akkor persze neki áll feljebb, és mi vagyunk azok, akik kötözködnek
a helyzet valóban elszomorító, nem azt mondom, hogy abszolút tökéletesen kell fogalmazni vagy egyetlen helyesírási hibát sem szabad ejteni, de könyörgöm: sokan a hétköznapi szókincsüket sem tudják leírni.... arról nem is beszélve, hogy sokszor emelett még olyan formai / stílusbeli hibákat is ejtenek, amitől az egész mondandójuk értelmetlenné válik és ezt észre sem veszik.
Hiszen nagyon nem mindegy, hogy:
''Nem tudom.''
vagy
''Nem, tudom.''
valakinek mégis mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
Hasznos linkek:
MTA
Nyelv és Tudomány
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest