Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 90 - modellalkat
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uszéles, 1x, több lépésben változtatható jó minőségű szenzor zoom, jobb minőségű és messzebbre látó periszkópos zoom és persze az felett is minden tartományban jobb.
Na meg ez a zoom kamera tudja a szuper makró módot is, amit nem szabad összekeverni az ultraszéles makrójával, ez fényévekkel jobb.
Én tuti ezt választanám inkább.
Nyilván az xperia féle folyamatos optikai zoom lenne a legjobb, de ott meg a FrédiBéni szenzor miatt a minőség, nem a legjobb.
De kinek mi.. -
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #15 üzenetére
2x-ig lehet, de felette... az, hogy egy állásig jobb, de a többi hasznos alacsony tartományban gyengébb az nekem visszalépés. ha muszáj lenne választani, biztos az x90 pp lenne, nem ez.
-
számomra nem veri az x100 pro az x90 pp-t.
Minden összehasonlításban veri, pont a zoom volt a nagy előre lépés a cég részéről.
Bármivel látom összehasonlítva, eddig brutálisan jó.
Bár az igazi teszt valóban az lenne, hogy mi magunk néznénk meg.pont te tudod a legjobban, hogy a dupla zoom jobb lenne.
Igen sokkal jobb lenne ha lenne még egy kamera benne, kíváncsi vagyok mennyire tudja helyettesíteni a szenzor zoom fejlesztésekkel.
Tesztek alapján, simán kiváltja a pro plus 2x kameráját a szenzor zoomja.
Láttam én is olyant, ami van olyan jó mint egy közepes zoom kamera .Pl. Huawei/Honor/Xiaomi12s/13 Ultra.
Ha lesz pro plus változat, nem tudom, hogy a 4.3x zoom alá, vagy fölé raknak még egy kamerát.borzalmasan melegedik, hulladék.
Pedig az elődök nagyon jók voltak pl a 9200+ al semmi gondom nem volt.
Mondjuk én nem is játszok telefonon valami sokat. -
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #11 üzenetére
A zoom kamera minőségéről volt szó.
számomra nem veri az x100 pro az x90 pp-t.
De ott a szenzor zoom-ra mentek nagyon rá
pont te tudod a legjobban, hogy a dupla zoom jobb lenne.
Soc-rol sem olvastam rosszakat.
borzalmasan melegedik, hulladék.
-
-
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #9 üzenetére
hát számomra az x100 pro nagyon mellé ment.
melegedik a soc, késik a globál, zoom rendszer ott sem jó, majd a pp. talán.
-
-
Zoom kamerára gondoltam, ha főszenzort nézünk, akkor az 1"-es imx989 az eddigi legjobb, amit az új Sony ExmorT IMX 888 1/1.35" mérettel hoz, fénygyűjtés szempontjából.
Ezek után jön a Sony LYT-808 ami az oneplus open és 12-ben is van.
De nyilván az új király, majd a mindent beleféle 1"-es Lytia LYT-900 lesz..(x6 pro, 14 ultra)
De hogy milyenek lesznek a gyakorlatban, majd elválik, mert a képminőség másik fele úgy is az algoritmuson fog múlni.
Zoom kamerában kell már igazán fejlődni, mert ott nagyon meglátszik ha gatya madzag szenzor van a telóban. -
novinyul
veterán
válasz
Elit3Zotya #3 üzenetére
Anno a Xiaomi MI10 Ultra OV48C szenzora szerintem jobban sikerült.
-
rdt89
addikt
Na ez érdekes készülék lesz, már az 5 is brutális ketyere volt
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #3 üzenetére
Eddigi legjobb szenzor amit megalkottak az OV64B, ami kb a legjobb zoom kamera
+1
-
Kíváncsian várom, remélem méltó ellenfelei lesznek a Sanyinak.
Eddigi legjobb szenzor amit megalkottak az OV64B, ami kb a legjobb zoom kamera ami mobilba landolhatott az imx858 és a brutális imx890-es mellett. -
doooo
veterán
Az a 160 is OmniVision lesz?
64 MP felett eddig csak a Samsung gyártott szenzorokat. Ilyen 160-asról viszont eddig sehonnan sem lehetett hallani. -
Na végre, valaki rájött, hogy a 100+ megapixeles szenzort a zoom kamerába kell tenni, mert az optikai+szenzor zoom összevonásával jobb eredményt lehet elérni, mint egy tizenakárhány megapixeles szenzorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyre csak gyűlnek az ígéretes pletykák, nem lesz semmi a 160 megapixeles zoomkamera sem.
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest