- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Uszéles, 1x, több lépésben változtatható jó minőségű szenzor zoom, jobb minőségű és messzebbre látó periszkópos zoom és persze az felett is minden tartományban jobb.
Na meg ez a zoom kamera tudja a szuper makró módot is, amit nem szabad összekeverni az ultraszéles makrójával, ez fényévekkel jobb.
Én tuti ezt választanám inkább.
Nyilván az xperia féle folyamatos optikai zoom lenne a legjobb, de ott meg a FrédiBéni szenzor miatt a minőség, nem a legjobb.
De kinek mi.. -
Elit3Zotya
addikt
számomra nem veri az x100 pro az x90 pp-t.
Minden összehasonlításban veri, pont a zoom volt a nagy előre lépés a cég részéről.
Bármivel látom összehasonlítva, eddig brutálisan jó.
Bár az igazi teszt valóban az lenne, hogy mi magunk néznénk meg.pont te tudod a legjobban, hogy a dupla zoom jobb lenne.
Igen sokkal jobb lenne ha lenne még egy kamera benne, kíváncsi vagyok mennyire tudja helyettesíteni a szenzor zoom fejlesztésekkel.
Tesztek alapján, simán kiváltja a pro plus 2x kameráját a szenzor zoomja.
Láttam én is olyant, ami van olyan jó mint egy közepes zoom kamera .Pl. Huawei/Honor/Xiaomi12s/13 Ultra.
Ha lesz pro plus változat, nem tudom, hogy a 4.3x zoom alá, vagy fölé raknak még egy kamerát.borzalmasan melegedik, hulladék.
Pedig az elődök nagyon jók voltak pl a 9200+ al semmi gondom nem volt.
Mondjuk én nem is játszok telefonon valami sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest