- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uszéles, 1x, több lépésben változtatható jó minőségű szenzor zoom, jobb minőségű és messzebbre látó periszkópos zoom és persze az felett is minden tartományban jobb.
Na meg ez a zoom kamera tudja a szuper makró módot is, amit nem szabad összekeverni az ultraszéles makrójával, ez fényévekkel jobb.
Én tuti ezt választanám inkább.
Nyilván az xperia féle folyamatos optikai zoom lenne a legjobb, de ott meg a FrédiBéni szenzor miatt a minőség, nem a legjobb.
De kinek mi.. -
számomra nem veri az x100 pro az x90 pp-t.
Minden összehasonlításban veri, pont a zoom volt a nagy előre lépés a cég részéről.
Bármivel látom összehasonlítva, eddig brutálisan jó.
Bár az igazi teszt valóban az lenne, hogy mi magunk néznénk meg.pont te tudod a legjobban, hogy a dupla zoom jobb lenne.
Igen sokkal jobb lenne ha lenne még egy kamera benne, kíváncsi vagyok mennyire tudja helyettesíteni a szenzor zoom fejlesztésekkel.
Tesztek alapján, simán kiváltja a pro plus 2x kameráját a szenzor zoomja.
Láttam én is olyant, ami van olyan jó mint egy közepes zoom kamera .Pl. Huawei/Honor/Xiaomi12s/13 Ultra.
Ha lesz pro plus változat, nem tudom, hogy a 4.3x zoom alá, vagy fölé raknak még egy kamerát.borzalmasan melegedik, hulladék.
Pedig az elődök nagyon jók voltak pl a 9200+ al semmi gondom nem volt.
Mondjuk én nem is játszok telefonon valami sokat. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre csak gyűlnek az ígéretes pletykák, nem lesz semmi a 160 megapixeles zoomkamera sem.
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest