- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Ez is csak egy duma volt az Apple részéről hogy kockázat. Most meg megnyitják és minden biztonságos? Kár hogy ezt a userek beveszik. Ott van kockázat ahol szándékosan vagy a sietség miatt benne hagyják.
A zárolt NFC is nekik érte meg ahogy a lighting használata is. Egyiknek sincs köze a biztonsághoz sokkal inkább a bevételekhez. Szerintem meg ezt pont jól csinálta az EU.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Értem. Nálam 1,5 évig volt iPhone és találkoztam problémás terminálal. Most viszont már Gpay-t használok. Én nem látom azt az ordító különbséget, a lényeg hogy müködjenek. Szerintem olyan ez, mint azon vitatkozni hogy a kék vagy a piros a szebb szín.
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schafranek #66 üzenetére
Egy szaros csengőhangról beszélünk. És mindenki össze-vissza beszél ez ügyben. A sokadik próbálkozásra megtaláltam rá én is a megoldást, csak sok a fals infó és nem a fekete web-re akartam vele felmenni, csak egy csengőhang. Mindegy már, elajándékoztam a telot.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Nekem az IOS kötötségei miatt volt kényelmetlen az iPhone. Meghogy szinte minden értelmes app fizetős. Persze elég egyszer megvenni, csak nekem nem érte meg. A törés tesztje viszont nálam az I11-nek kiváló volt. Na meg nekem túl drága játék az egész. Nincs órám, tabletem, meg notim hozzá. És csak a gond volt. Ha mindent cserélnék az meg milliós nagyságrend. Maradok a droidon... most egy Poco F5. 117-ért vettem újonta. Ezért az árért szart se kapok Apple vonalon.
Ettől függetlenül nem mondom hogy szar az iPhone vagy az IOS. Más és nekem ez nem fekszik. Megszoktam a droidot meg a win-t.
Viszont ami probléma hogy a fejlesztők beetetik a sok usert baromságokkal és ilyenkor derül ki hogy csak a hazudozás megy. A userek meg vérre mennek miközben be vannak csapva.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz johnny500 #48 üzenetére
Egy az pici volt, amit tavaly kitoltak 2000-re viszont még mindig ömlesztve van és semmit se lehet rajta állítani. App-ot meg nem lehet rá felrakni mert veszélyt jelent... mintahogy az NFC is. Egyszer majd feltalálják ezt is hogy csak meg lehet oldani.
-
7Heads Drago
veterán
Nekem megy a fizetés MIUI-val gond nélkül. Előtte iPhone volt. Sőt nekem még az volt a kényelmetlenebb hogy forgasam a telo kamerát magam felé úgy hogy jól lássa az arcomat. A google walletnek elég ha feloldod a kijelzőt, ehhez meg nem feltételenül kell a telot forgatni.
Kinek mit jelent a döccögés... Nekem az iPhonen agyrém volt berakni egy értelmes csengőhangot. És nap mint nap hallom az Apple-s telokat gyári csengőhanggal csörögni. Vagy hogy a hívásinfója egy vicc. Nekem sehogy nem állt kézre az iPhone, pedig bő 1 évig próbálkoztam vele a Huawei után.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
És mint kiderült meg lehet oldani az NFC nyitását úgy hogy senkinek semmi nincs veszélyben. De ez csak EU nyomásra sikerült. Rühellem az EU-t én is, de ezt most épp jól csinálták. Felesleges szidni őket, pont leszarják a véleményedett.
-
7Heads Drago
veterán
Milyen érdekes, mert azt mondták hogy veszélyes a user adataira nézve... és láss csodát meg tudták oldani csak hantáztak össze-vissza. Nagy sumák ez az egész almás banda. Az almás userek meg mindent bevesznek... sajnos. Pedig ha vernék az asztalt már harabb is lehetne változás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest