- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez szívás, Tech Jesus:
Intel Needs to Say Something: Oxidation Claims, New Microcode, & Benchmark Challenges
-
válasz
#36531588 #37 üzenetére
Ez csak spekuláció, az alaplapok out-of-the-box legfeljebb a TDP-hez nyúlnak, a gyári feszültségértekekhez nem. Ha mégis, akkor ott nagy baj van. De szerver alaplapoknál is gondok voltak, ott meg nincs semmilyen OC, hisz a stabilitás az első. De majd úgyis kiderül mi a gond, már ha egyáltalán a túl magas feszültség az, de én is ezt tartom legvalószínűbbnek.
-
válasz
#36531588 #36 üzenetére
Ja értem hogy érted. Szóval szerinted a diagram azt jelzi, hogy az egyes CPU típusok hány százalékával van hiba. Nem, nem ez van a diagramon, hanem a hiba előfordulási aránya, processzortípus szerint. Tehát a 13900KF-nél nem 12.3%-os hibaarány van, hanem az összes hiba 12.3%-a 13900KF processzorral fordult elő.
-
Ez érdekes meglátás, habár nem értem miért a tesztelők hibája lenne, hisz azoknál is gond, akik vadonatúj processzort vettek. Na mindegy, a lényeg akkor ha jól értem a gyári turbó órajelekhez tartozó magfeszültség, ami annyira magas hogy már károsítja a processzort, ezért lehet az, hogy újonnan még stabil, de egy idő után instabillá válik. Ez nagy szívás, mert gyakorlatilag csere, nem javítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i5-13500 OEM
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest