- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó ez az önfelcummantás, esetleg független szakértőket is megkérdeznének a témában?
Amúgy meg lehet biztonságos, ha egy teljes generáció csak úgy leég az alaplapban. Tűzvédelmi szakvizsgán megbuktak.
-
Reggie0
félisten
válasz
Dr. Romano #9 üzenetére
Pont ez jutott nekem is eszembe.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
The floor here is made out of floor. Obviously.
-
ViZion
félisten
huhh, megnyugodtam.
-
azbest
félisten
Nyugi, a 737NG esetén az FAA vizsgálatának eredményét a tervekben és engedélyeztetésben szerepló precíziós cnc kivágás helyett lemezollóval vagdosott és összetaknyolt és szétszakadó strukturális elemeknél a Boeing ügyvédje írta, az faa tudományos tanácsadója pedig aláírta. Tömören: "ezt így szokás".
-
mumtaz
senior tag
Valahogy a Boeing 737-MAX-ok tervezési hibája jön elő bennem. Amikor az FAA hülye volt a rendszer minősítéséhez, hogy engedélyezzék, erre megkérték a Boeing mérnökeit, hogy biztonsági minősítsék a saját terméküket.
-
-
Dr. Romano
veterán
-
-
Naná, hogy a legbiztonságosabb. Mire felfedezik a biztonsági problémát, már nem is kell vele foglalkozni, mert leég a proci.
Ők megoldották a "hardveres javítás egy szoftver hiába" feladatot.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mindeközben még mindig nem tudjuk, hogy mit is csinál az Intel procikban az állandóan működő Manadgement Engine a háttérben... (meg persze AMD-nél is ez a helyzet a PSP-vel)
Szóval ez egy remek jelentés a biztonságról, de ha kemény papírra nyomtatják akkor még törlésre sem alkalmas.
-
Az én biztonsági riportom (Helóka, kedves PH!-s szerző, magyarul ez a szó egészen mást jelent!) szerint én vagyok a legbiztonságosabb.
"Nem vagyok sznob. Kérdezzenek meg bárkit! Úgy értem, bárkit, aki számít."
-
tibaimp
nagyúr
Ezt inkább egy független cégnek kellene elvégezni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat elintézte a Qualcommot, az AMD-t, az NVIDIA-t és az ARM-ot is.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- További aktív témák...
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest