- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
Dragon3000 #20 üzenetére
Öööö szerintem az. Vagy honnan jön az infó hogy nem az?
-
NomadND1
senior tag
Személy szerint én csak a Win11 reklámot látom benne. Ha játszani akarsz, akkor vegyél/frissits W11-re, már csak azért is, mert a secure boot-tól nem lesz kevesebb csaló, mert kb. semmi köze hozzá. Ez csak BS.
-
Tutti Georg
csendes tag
Nagyon régóta játszom a BF eket, egyszerűen nincs olyan parti hogy ne lenne csaló. A Russ kollégák az élen.
-
Dragon3000
nagyúr
Szerintem azt is nézhetnék, hogy hány százaléka fejes a találatoknak, mert nem egy olyannal találkoztam már warzone-ban, aki csak fejeseket oszt, a legviccesebb az ak red dottal és 300m-ről kaptam a fejest vele, kill cam-ben nem is lehetett látni, hogy hol vagyok.
Hülyék 20 éve is voltak, volt olyan érv cod1-ben, hogy azért vagyok csaló, mert én vagyok az első a szerveren, a csapatomban a második ember nem volt csaló, mert neki 1-gyel kevesebb volt a killje, ilyenekkel mindig lehet találkozni. Volt olyan hc szerver cod4-ben, ahol azért banoltak, mert figyeltem a trappokat és erre az admin közölte, hogy ez itt nem divat te fasz promodos geci... Ilyen idióták mindig is voltak és lesznek, viszont a cronusos faszokat ugyanúgy tiltani kellene, elvégre pc egér bill esetében a macro tilos és ban jár érte, de a cronus ennél sokkal többet tud és mégis engedik, főleg, hogy rákötöd az egér bill párost és azt hazudja a gépnek, hogy kontrollert használsz... -
NandoXXL
senior tag
válasz
Dragon3000 #15 üzenetére
A klánok pc-én is toljak, gamepad emulátort és ott az aim assisst fullban a pokolra való szar emberek egerén. Külön cikkek vannak hogy a klánoknál már bevett szokás.
Toxikus mocsok lett minden, a fogyatékkal élő meg cheater hackert kiállt Battle Front 2-ben a Starfighter esetén rám, mert szar játékos és azt se tudja a féreg hogy ezen módban soha nem volt csalás, a játékmechanikát hekkelték csak (a küldetést tették tönkre, de előnyhöz nem jutottak), a többi játék módban viszont sok volt a csaló, meg a mechanikát tönkre tevő hack.
BFV ott is megy a rinya, a 40 kill 1 death tankkal, aztán kapom a kócsaggparádéktól hacker...a loser szarok. De 40 killes nulla deathes gyalogos csapattársára nem köpköd, aki aim botozik és alig tudok elmenekülni a tankkal, mert minden anti tank lőszer talál a messzi távólból meg a semmiből, bújkálni kell..
Cod-ról már nem is beszélek.
Paranoid suttyók, csaló férgek, ezt támogató kiadók vannak. Ott a stat, lehetne külön lobbi, azt is lehetne mérni szűrni hány tálálatból öl valaki, meg a távolság fegyver típus. Stb. hardveres ban. Sőt lehetne a regisztrációt gyermekek védelme érdekében személyi igazolványos, útleveles igazoláshoz kötni oszt többet ne játszhatna ha csal.
Egy kibaszott abúzus lett multizni, nem szórakozás!
-
Kaiku
senior tag
válasz
BusinessGuy #10 üzenetére
Ez sajnos így van! Mondjuk, ha ezt csinálnák, hogy a CPU-ból, alaplapból is készített lenyomatot is mellécsapnák, akkor már más lenne a tészta. Igaz a gazdag csalóknak még az új gép is belefér.
Konzolon elég lenne a remote play-t beszüntetni. -
Kaiku
senior tag
válasz
Dragon3000 #9 üzenetére
Erről van szó! Nem azt modom, hogy haverokkal 4-es csapatokban nem jó Warzone 2.0-zni, de csak addig amíg nincs cross-play, mert PC-n nagyon sok a csaló. Sokkal több mint konzolon és pofátlanságuk határtalan.
Más különben az "egészséges" K/D valahol max az 1.8 körül ér véget. Persze a jobb játékosok 2.5-is elérik de az már ritka. -
simo9555
tag
Én csak annyit írnék ide aki panaszkodik hogy mennyi a csaló ezekben a játékokban, hogy Valve és Counter Strike 2 (vagy Hacker Simulator 2???
).
-
BusinessGuy
őstag
Az Activision meg a küzdelem,hagyjuk már... Az a cég akik azonnal ügyvédeket szabaditanak olyan amatőr csapatokra akik a COD-ot próbálják feltámasztani régi fényében modokkal dedikált szerver támogatással - közben vigan hagyják szabadon a többtizezer userrel és fórumokkal rendelkező közben undetected csalásokat előfizetésként szolgáltató oldalakat...?
Az a cég akik streamekben nem látható undetected szarokkal támogatják az átlagos és magasabb népszerüségü streamereket mert pszichológiai alapon sokan arra gerjednek be és vásárolnak ha látják milyen durvát lehet tolni a COD-ban?
Az a cég amelyik olyan bizonyitottan csaló szarházi játékosokat streamereket is 1-2 hónap ban után csendben visszaengednek mint Nadia?....
Az a cég amelyiknek hiába tolsz reportok mellé tömegével videós bizonyitékokat akár egyértelmü aimbotos csalásra is le se szarják és például a mai napig tolja a warzone-t nem egy ilyen reportolt gyökér?
Hagyjuk már, telibefossák főleg hogy ők is azt csinálják mint a Rockstar a GTA online-al. Hagyják a csalókat bevásárolni majd banhammer... A legtöbbje úgyis új accountot csinál és megveszi újra a COD-ot, ez meg jót tesz az eladásoknak.... -
Dragon3000
nagyúr
Nem számolná a játék a K/D-t, a 4 feletti K/D vel rendelkezőket is lehetne vizsgálni, a 6 felettieket meg resetelni a 8 felettieket meg account bannolni.
Warzone1-ben volt top lista a játékon belül, hiába szüntették meg a külső oldalak hozzáférését, na ott akkoriban a top10-ben 10-100-as kd-ig voltak a játékosok, akik ellen fel sem lépet az activision. Amíg ment a külső oldalas statisztika, rengeteg olyan lobby-ba kerültem be az 1-1,5-ös kd-mal, ahol voltak 15-20-as kd-val is játékosok... -
PuMbA
titán
Win11 esete teljesen más, hiszen tud működni TPM meg a Secure Boot nélkül is, csak a biztonság lesz rosszabb. Amit a Rufus csinál "kiiktatás" az egy pofon egyszerű on/off bejegyzésből áll a registry-ben.
Ezek az anti cheat-ek viszont nem fognak elindulni nélkülük, mert kötelezően használják.
-
Viktor77
titán
Csak egy kérdés.
Ha a Rufus ki tudja ezeket iktatni szoftverből, hogy menjen a Win11, akkor meddig tart azt elhitetni egy programmal hogy be vannak kapcsolva.
Laikusként kérdem. -
Kaiku
senior tag
Csak annyit mondok, hogy a játékfejlesztők tesznek erre.
Ha nem lehetne pl konzolon remote play-ben játszani ami a legtöbb csalás alapja.
Nem számolná a játék a K/D-t, a 4 feletti K/D vel rendelkezőket is lehetne vizsgálni, a 6 felettieket meg resetelni a 8 felettieket meg account bannolni.
Miért kell engedni a smurf-ölést? Miért szarok a team balance-ok? BO6-ban rettenetes! BF3-ban még jó volt.
Miért engedik a single squadot?
Soroljam még? -
ledgeri
nagyúr
A linkelt közlemény alapján akkor a korábbiak is megkapják ezt?
Neither TPM 2.0 nor Secure Boot are required to play currently available Call of Duty titles; however, both will be required when Call of Duty®: Black Ops 7 launches in 2025.
-
bence1024
tag
Tűzzel-vassal irtani kell a csalókat!
-
wjbhbdux
veterán
már tegnap volt wallhack a BF6-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest