- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Megmutatta erejét a Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Egy outdoor telefonnál picit öngólnak érzem, hogy mindössze 600 nit a maximum fényerő.
-
lazac_
tag
Ulefone oldalról, ahem-ahem...
-
Dhampir
félisten
Ez a modell is sok hasznos funkciót tartalmaz, akárcsak a nagyobb uleFone Armor 28 Ultra Thermal Version; például éjjellátó kamera, infra, barométer, FM-rádió.
-
yanna
addikt
Bizonyos felhasználók szerintem kimondottan díjazni fogják.
-
Cyborg
őstag
Én nem bízom ezekben az ulefone, és tarsaiban, még mindig inkább vennék rendes szoftvert a hardverhez, és beletenném egy strapa tokba.
Van ismerősöm, akiknek ilyen strapa telefonja van, kínszenvedés a szoftver, nulla támogatás.Nekem Pixelem van, és vettem hozzá egy supcase tokot, másnak is azt ajánlom, vagy Samsung telefont, van támogatás is, és nagyon jó strapa tokokat lehet kapni hozzájuk.
... egyedül az akkuban kell kompromisszumot kötni, de arra meg van power bank, viszont minden másban jobban, mint ezek a strapa telefonok.
-
Merovingi201
csendes tag
Nem feltétlenül rossz !
Sok fizikai melósnàl làtok ilyen , vagy ehhez hasonló telefont !
Ez inkàbb nekik éri meg
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Ulefone Armor X32 és az Armor X32 Pro nem mondanak le az infravörös kameráról, 5G-ről az 5,65”-es kijelző ellenére sem.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Elden Ring
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest