Aktív témák
-
Elrood
őstag
Tehát.
Tildy: A filmet mini sorozatot azért illetem kritikával, mert a könyvhöz képest kicsit ferdítettek. Bár a FILMben (1984, R.: David Lynch, FSz-k.: Kyle MacLachlan, Sting, Brad Dourif, José Ferrer, Linda Hunt, Virginia Madsen, Kenneth McMillan, Jürgen Prochnow) voltak eget rengető marhaságok, mégis Frank Herbert imádta:).
Egyébként a minisorozat (Dűne gyermekeit nem láttam, ami a 3. könyv, tényleg, második könyvet miért nem filmesítették meg?) tetszik, mert látványban elég jó. Persze mikor a NAVIGÁTOR-t bemutatták, akkor majd meg pusztultam a röhögéstől:).
Játékra visszatérve:
Nekem a Dune2 volt meg először. Akkor az se tudtam létezik a másik három ág (persze a zenei rész asszem még nem alakult meg). Egy játék magazinban olvastam először arról, hogy létezik a könyv. Dune2000 tesztje volt.
Könyvtárba be könyvet (A Dűne, 1. könyv) elolvastam tetszett hurrá.
Azt, hogy ez nem 1 könyv, hanem 6 (7 lett volna, de az író meghalt:).
Ekkor a Dűne messiását (2.könyv), és a Dűne gyermekeit (3.könyv) tudtam elolvasni. Persze gimi végére jött a Frank H. fia által írt Előjáték a Dűnéhez Trilógia (3db könyv). Szerencsére Szukits kiadó volt olyan rendes és kiadja az összes Dűne könyvet újra:):DDD):
Dune1-t csak a közel múltban sikerült megszereznem, ezért idő hiányában igazán sose játszottam vele, mint pl. a Dune2-vel, ezért sok kérdésre nem tudom a választ.
Remélem érthető:DDD. -
Elrood
őstag
Egyébként, ami Dűne hozzám lehet fordulni:).
Könyv - Játék - Zene - Film. -
Elrood
őstag
:). (Megvan).
Dune2000: Nem 3d-s, csak a Dune2 kicsit feljavított windowsos változata. (Megvan).
Emperor: Battle For Dune: 3d-s. DE. Ez nem az ami a képeken van. (Megvan).
Az első képen lévő látkép hasonlít az ELSŐ minisorozatban lévőhöz. Egyébként a Minisorozatnak van már egy második része, a Dűne gyermekei. Szereplők majdnem ugyanazok mint az első minisorozatban. Szerintem ugyanannyi marhaságot hordanak össze:). Könyv rulez:).
Egyéb Dune játékok, amiket ismerek, de nincs meg és nem játszottam vele:
Frank Herbert: Dune. TPS. (Third Person Shooter mint Lara Croft). Szerintem ez a második képen látható. Egyébként a játék elég szőrnyűen lett megcsinálva, sok hiba van benne.
Dune: Generations. Cryo fejlesztette asszem. DE. Nincs többé, fejlesztésével leálltak. Ez OnLine stratégia lett volna.
Na ennyit tudok.
Könyv nem érdekel?:)
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest