- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
Aktív témák
-
Elrood
őstag
Tehát.
Tildy: A filmet mini sorozatot azért illetem kritikával, mert a könyvhöz képest kicsit ferdítettek. Bár a FILMben (1984, R.: David Lynch, FSz-k.: Kyle MacLachlan, Sting, Brad Dourif, José Ferrer, Linda Hunt, Virginia Madsen, Kenneth McMillan, Jürgen Prochnow) voltak eget rengető marhaságok, mégis Frank Herbert imádta:).
Egyébként a minisorozat (Dűne gyermekeit nem láttam, ami a 3. könyv, tényleg, második könyvet miért nem filmesítették meg?) tetszik, mert látványban elég jó. Persze mikor a NAVIGÁTOR-t bemutatták, akkor majd meg pusztultam a röhögéstől:).
Játékra visszatérve:
Nekem a Dune2 volt meg először. Akkor az se tudtam létezik a másik három ág (persze a zenei rész asszem még nem alakult meg). Egy játék magazinban olvastam először arról, hogy létezik a könyv. Dune2000 tesztje volt.
Könyvtárba be könyvet (A Dűne, 1. könyv) elolvastam tetszett hurrá.
Azt, hogy ez nem 1 könyv, hanem 6 (7 lett volna, de az író meghalt:).
Ekkor a Dűne messiását (2.könyv), és a Dűne gyermekeit (3.könyv) tudtam elolvasni. Persze gimi végére jött a Frank H. fia által írt Előjáték a Dűnéhez Trilógia (3db könyv). Szerencsére Szukits kiadó volt olyan rendes és kiadja az összes Dűne könyvet újra:):DDD):
Dune1-t csak a közel múltban sikerült megszereznem, ezért idő hiányában igazán sose játszottam vele, mint pl. a Dune2-vel, ezért sok kérdésre nem tudom a választ.
Remélem érthető:DDD. -
Elrood
őstag
Egyébként, ami Dűne hozzám lehet fordulni:).
Könyv - Játék - Zene - Film. -
Elrood
őstag
:). (Megvan).
Dune2000: Nem 3d-s, csak a Dune2 kicsit feljavított windowsos változata. (Megvan).
Emperor: Battle For Dune: 3d-s. DE. Ez nem az ami a képeken van. (Megvan).
Az első képen lévő látkép hasonlít az ELSŐ minisorozatban lévőhöz. Egyébként a Minisorozatnak van már egy második része, a Dűne gyermekei. Szereplők majdnem ugyanazok mint az első minisorozatban. Szerintem ugyanannyi marhaságot hordanak össze:). Könyv rulez:).
Egyéb Dune játékok, amiket ismerek, de nincs meg és nem játszottam vele:
Frank Herbert: Dune. TPS. (Third Person Shooter mint Lara Croft). Szerintem ez a második képen látható. Egyébként a játék elég szőrnyűen lett megcsinálva, sok hiba van benne.
Dune: Generations. Cryo fejlesztette asszem. DE. Nincs többé, fejlesztésével leálltak. Ez OnLine stratégia lett volna.
Na ennyit tudok.
Könyv nem érdekel?:)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Trónok harca - Game of Thrones (sorozat)
- Gitáros topic
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest