- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
pedrohsi
tag
Szintén DUNE őrült vagyok, érdekelt is volna ez a game amíg el nem olvastam pár hozzászólást:D
Amúgy az Star Wars Galaxies érdemes lenne 1 próbára ha már szifi, csak hát nem occsó:( -
tildy
nagyúr
Na frank herberts dune itt van, tényleg nem nagy szám:(
-
Keitaro
addikt
11th hour-al játszott valaki? Csak így a 7th Guestről eszembe jutott. Egyszer találkoztam vele, de azóta nem láttam. 7th Fuest 2-es CDjén meg ott van audioban a zene :))
-
KovacsUr
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #115 üzenetére
Változó. Van hozzá egy windows/directx exe, némelyeknél működik, másoknál nem...
[L]http://www.computerhope.com/download/games/t7g/t7gwinnv.zip[/L] -
boygo
aktív tag
Nekem ezek vannak meg és ha valakit érdekelne akkor megválnék tőlük. :))
-
sequator
senior tag
én az Unreal Gold edition-t keresem (unreal+missionpack 1) égen-földön, de sehol nincs, ha valakinek megvan eredetiben, vagy tud egy üzletet, ahol meg lehet venni, az írjon ide, már 4 éve keresem:(
mikor megjelent azt mondták, még nincs, utána meg már nem volt:(
netről az epictől meg nem akarom megrendelni, mert nem bízom az ilyen netes rendelésekben
Sautia -
Giruna
tag
Nem tudja valaki honnan lehetne megszerezni a Disciples vagy a Disciples 2 c. játékokat!?
-
-Devil-
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy honnan lehetne megszerezni a Blood 1 Full-CD-s változatát + a Plasma Pack kiegészítést (Videókkal, minden ilyesmivel)? -
supercow
őstag
Ha esetleg kell valakinek az alábbi ritkaságok valamelyike:
Phantasmagoria 2: A puzzle of flesh (5CD, eredeti)
The 7th guest (2CD, eredeti) -
vati
senior tag
Hát ez a topik szépen behalt :(((
Én továbbra is keresem:
- Civ3
- MOO3
- MS Rise of Nations -
KovacsUr
addikt
Én pedig továbbra is a The Beast Within (Gabriel Knight 2) című remekművet keresem. :)
-
DrSoul
őstag
Most itt OFFoljuk a topicot a játékok minősítésével, vagy mégis tarjuk magunkat az eredeti címhez??? Szerintem akkor mégis legyen ilyen jellegű, hogy: Nekem ez kéne használtan (eredeti)! -> Nekem meg van, és már nem kell, eladom ennyiért.
Erről kéne szoljon a topic, nem?
Továbbra is: érdekelne az Imperium Galactica 3 (létezik), a Haegemonia (ha magyarul van), és a Final Fantasy-k. Persze ár ajánlattal, akár mailben is. -
Nowhereman
őstag
válasz
CsendPenge #38 üzenetére
Azért nem kellene ennyire hurrogni! Vannak olyanok, amelyek idő múltán shérvérekké tettek, és megfelelő oldalakról lenyalható.
-
MUŁĐER
addikt
Hoppsz!!! Most látom hogy mennyi elírást csináltam. Holnap kiadok egy patch-ot hozzá!!!!:DDD
-
MUŁĐER
addikt
Rossz hír annak aki IG3-mat akar. Rövid IG3 történelem: Annó, amikor megjelent az ig2, isten volt, imádtam. ',5 évre rá röppentek föl a hírek a folytatásról. Utána nagy csönd. Aztán hírek hogy a Digital Illusion( ig2 fejlesztőcsapat) kettévált, a DI-sek csinálták a Heagamóniát. IG3 képek kezdtek előtünedezni a net végtelenjéből, én és a haver nyálcsorgatva néztük őket. Újabb hosszú szünet, egyre tolódó megjelenési dátum. Hír: a játékot átnevezik Galaxy Andromédára. Sebaj, játék ugyanaz lessz. Legújjabb hír: a Galaxy Androméda fejlesztőcég bezárt, 1 millió EURÓS adósság okán. Szóval nem lesz IG3 :O (hagyak valaki föl nem karolja a projektet).
-
szekreny
tag
A Dűne gyermekei miniszériát még én sem láttam, de azt hallottam, hogy a Dűne Messiását valahogy az elején gyorsan letudták, vagy valahogy valamennyire belecsempészték a lényegét..(gondolom annyira, hogy érthető legyen, hogy hol a francba van Paul, meg ilyenek)
Még egyszer felteszem a kérdést, hogy mit tudsz a dosadi kísérletről? Én még annak idején láttam könyvárusoknál, bele is lapoztam, tuti, hogy dűnés könyv, csak akkor nem vettem meg, mert épp lekattantam a dűne témáról és nem érdekelt, most meg persze meg kéne... :O
Tesóm szerint valami olyasmi van benne, hogy hogyan próbálnak meg létrehozni egy másik Dűnét... -
Elrood
őstag
Tehát.
Tildy: A filmet mini sorozatot azért illetem kritikával, mert a könyvhöz képest kicsit ferdítettek. Bár a FILMben (1984, R.: David Lynch, FSz-k.: Kyle MacLachlan, Sting, Brad Dourif, José Ferrer, Linda Hunt, Virginia Madsen, Kenneth McMillan, Jürgen Prochnow) voltak eget rengető marhaságok, mégis Frank Herbert imádta:).
Egyébként a minisorozat (Dűne gyermekeit nem láttam, ami a 3. könyv, tényleg, második könyvet miért nem filmesítették meg?) tetszik, mert látványban elég jó. Persze mikor a NAVIGÁTOR-t bemutatták, akkor majd meg pusztultam a röhögéstől:).
Játékra visszatérve:
Nekem a Dune2 volt meg először. Akkor az se tudtam létezik a másik három ág (persze a zenei rész asszem még nem alakult meg). Egy játék magazinban olvastam először arról, hogy létezik a könyv. Dune2000 tesztje volt.
Könyvtárba be könyvet (A Dűne, 1. könyv) elolvastam tetszett hurrá.
Azt, hogy ez nem 1 könyv, hanem 6 (7 lett volna, de az író meghalt:).
Ekkor a Dűne messiását (2.könyv), és a Dűne gyermekeit (3.könyv) tudtam elolvasni. Persze gimi végére jött a Frank H. fia által írt Előjáték a Dűnéhez Trilógia (3db könyv). Szerencsére Szukits kiadó volt olyan rendes és kiadja az összes Dűne könyvet újra:):DDD):
Dune1-t csak a közel múltban sikerült megszereznem, ezért idő hiányában igazán sose játszottam vele, mint pl. a Dune2-vel, ezért sok kérdésre nem tudom a választ.
Remélem érthető:DDD. -
szekreny
tag
Nem egészen...
kriszkéseket, meg lézereket lehet találni a sziecsekben, meg venni a kereskedőknél.
Aztán van a weirding module nevű aranyosság, asszem egy-két kereskedőnél lehet kapni jó pénzért.
Ha van pár jól felszerelt(krisz+lézer+weirding) és kiképzett csapatunk(Gurneyvel lehet gyorsan tréningeztetni), akkor neki lehet esni egy-egy Harkonnen erődnek...
Lehetőleg hatalmas nagy túlerővel, és Pault is vigyük oda, mert így megnő a moráljuk a csapatainknak.Ha még ezenfelül már elkezdtünk kertészkedni is, akkor még nagyobb lesz a motiváció...
Kémkedéssel ki lehet deríteni, hogy hány Harkonnen csapat van egy erődben, és hogy milyen fegyvereik vannak.Atomot csak tőlük lehet szerezni, ez a legdurvább fegyver, és kelleni is fog a játék végén... -
xuldar
addikt
-
steveetm
őstag
az a baj, hogy már én is rég nyomtam vele, de tuti megkeresem vmelyik nap, és újrajátszom:)
egyébként volt egy pár emberem már, meg egy helyen asszem találtam csomó járművet, és ott megugrott atermelésem nagyon.
Üdv.: steveetm -
szekreny
tag
Én végigvittem.
Nem egy kereskedőt kell ott megtalálni?
Ha valamikor valahol elakadsz, akkor beszélj mindenkivel, valahogy majd csak továbbmegy a sztori..(sajnos már elfelejtettem, hogy utána mi jön).
Egyébként eddig miket csináltál?(fűszer felderítők neked dolgoznak már?Cirkoruhákat begyűjtötted?stb...)
Ha mondasz pár dolgot, talán beugrik, hogy mit kell csinálni.. -
Elrood
őstag
Egyébként, ami Dűne hozzám lehet fordulni:).
Könyv - Játék - Zene - Film. -
Elrood
őstag
:). (Megvan).
Dune2000: Nem 3d-s, csak a Dune2 kicsit feljavított windowsos változata. (Megvan).
Emperor: Battle For Dune: 3d-s. DE. Ez nem az ami a képeken van. (Megvan).
Az első képen lévő látkép hasonlít az ELSŐ minisorozatban lévőhöz. Egyébként a Minisorozatnak van már egy második része, a Dűne gyermekei. Szereplők majdnem ugyanazok mint az első minisorozatban. Szerintem ugyanannyi marhaságot hordanak össze:). Könyv rulez:).
Egyéb Dune játékok, amiket ismerek, de nincs meg és nem játszottam vele:
Frank Herbert: Dune. TPS. (Third Person Shooter mint Lara Croft). Szerintem ez a második képen látható. Egyébként a játék elég szőrnyűen lett megcsinálva, sok hiba van benne.
Dune: Generations. Cryo fejlesztette asszem. DE. Nincs többé, fejlesztésével leálltak. Ez OnLine stratégia lett volna.
Na ennyit tudok.
Könyv nem érdekel?:) -
Memphis
tag
Én keresem a Knight Ridert meg az NBA Live 2001-et és azért nem játékáruházba megyek mert ha valakinek megvan és kölcsön adja vagy megnézhetem nállaakkor eltudom dönteni hogy milyen és hogy érdemes-e rá pénzt költeni.
-
xuldar
addikt
válasz
CsendPenge #34 üzenetére
Namármost én eredetiben keresem a Disciples2 kiegészítőit, de nem tehetek róla, hogy Debrecenben a 10. helyen sem volt, ahol néztem (kérdeztem is). Pestre meg nem fogok utazgatni egy játék miatt, amit még ott is keresgélni kellene.
-
9CS
senior tag
Akkor én is :P Worms Armageddon kellene, természetesen dobozzal, ha lehet nem megviselt. Aki kötekedni akar írhat boltcímet is (sőtt ez lenne a legjobb), ha talál valahol ilyet egyáltalán, mert nekem nem sikerült. (CDG... + Google semmi...) Fontos, hogy nem a sima Worms 2 kellene.
-
fügike
senior tag
Batlefield 1942.
Ha valakinek megvan, ugyan szóljon már egy jó szót! Köszi!:) -
Keitaro
addikt
Beszállok én is :)
Longest Journey...? Jelentkezni nalam, mailben.
Dune Emperor is itt bújkál valahol és elvileg barátomnak megvan a Frank Herbert's Dune címen futott is bár azt mondta nem nagy szám... Én még az 576os leírásból emlékszem rá :)
IG3 létezik egyáltalán? Mert szerintem még nem. Legalábbis én így tudom. Egyelőre Haegemonia van a készítő csapattól, mert az IG3at más csinálja, de az is jónak tűnt.
Engem nagyon érdekelne pl Phantasy Star On-line, FF6, FF Anthology, (origins nem, mert végre lehet kapni 576ban :) már cak píz kell rá ^^), FF tactics, Lunarok, Tales of Destinyk, Xenogears. Csakhogy párat említsek.
Volt még valami, de azt elfelejtettem :)
Ja Xuldar : Disciples II nagyon jó játék, de ha nem akarsz egy nagyon nagyon csalódni akkor szerintem hagyd a kiegészítőket. Komolyan :( -
up
senior tag
Hát szerintem a szoftver licensz nem átruházható, de aki ezen kekeckedik az tényleg fulladjon meg! :)
Egyébként nekem is van egy fölös Theocracym, dobozzal meg minden, csináltam is régen topicot neki, de nem haraptak rá :(((. Akit esetleg érdekel, és budapesti, ne habozzon jelezni! -
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge #38 üzenetére
Jó akkor mondsza hol lehet frank herbert's düne játékot venni.
-
csudri
őstag
Nincs meg valakinek véletlenül a The Longest Journey és a Stupid Invaders? Csak és kizárólag teljes (és persze jogtiszta :D) verzió érdekel. Mivel elég nagy terjedelmű a két gamma, ezért akinek megvan és megosztaná velem, az találja ki azt is, hogy mit kér cserébe.
A részleteket inkább mailben! -
tildy
nagyúr
válasz
CsendPenge #34 üzenetére
Volt egy olyan topic, hogy ezt meg ezt a játékot megvenném.Hála a nem létező keresőnek, nem lehet megtalálni a kérdéses topicot.
Vagy esetleg neked eszedbe se jutott, pl. hogy mondjuk én, a számomra már megunt theocracyt eladjam?Ez törvénybe ütköző?
Játékáruházban meg te is tudod , hogy mennyi egy játék.... -
DrSoul
őstag
AMit én keresek: Imperium Galactica 3. Jobb, mint a 2? Szerintem az jó volt. Vélemény is érdekel. Lehet, hogy boltban is van új, de biztos nagyon drága, a használt gondolom olcsóbb... :)
A másik: Mit tudtok a Star Wars Galaxies játékról? Van már? És ez mi? Kizárólag on-line játék? Tehát otthon nem lehet játszani egyedül (SP), net nelkül, vagy akár hálózatban? Ha boltban van, biztos, hogy 10.000 fölött adják. Érdemes megvenni? Van demó, vagy meg mutatja nekem valaki? :C -
KovacsUr
addikt
Én a Gabriel Knight sorozat második részét keresem (The Beast Within). Ha valaki eladná, vagy tud magyarországi fellelhetőségi helyről, ne kíméljen.
-
zsolty28
tag
Ha már a játékoknál tartunk! :DD
Nem tudjátok hogy honnan tudnám beszerezni a
World Championship Snooker 2003-at?? F:
Az nagyon kellene!!!!!! :O -
vati
senior tag
Megvenném:
Civilization III. + PTW kiterjesztés -
hi!
f1 2002 felől tud valaki valamit?? -
xuldar
addikt
Én a Disciples2 két kiegészítőjét keresem, nemrég jöttek ki.
-
Mazlee
aktív tag
[L]http://dune.cryogame.com/uk/index.html#[/L]
-
tildy
nagyúr
Elvileg ezen a címen fut: Frank Herbert's Dune
de jöhet az emperor is :D -
Mazlee
aktív tag
egy transporter. ez cipelte a harvestereket, nem?
-
Protoss
senior tag
És milyen formában lenne szükséged rá?
Dune 3, ha jól emlékszem a sorszámozásra. -
tildy
nagyúr
ÍMe még egy kép:)
Ugye ráköttök mi ez:)
[L]http://pcmedia.ign.com/media/reviews/image/dune017.jpg[/L] -
tildy
nagyúr
A düne című játéknak keresném 3D-s változatát.ÍMe egy kép róla:
[L]http://pcmedia.ign.com/media/e32001/dreamcatcher/dune11.jpg[/L]
Egyébként jó lenne, ha már lenne kereső, nem kellett volna ezt a topicot nyitnom.Sőt, leggyen ez a topic a ''játékkeresők '' topicja!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest