- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Netfone
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Megértem, ettől én is féltem/félek. De ott pont nincs gond egyelőre.
Közvetlenül a mosogatógéptől balra van a mosogatócsap/tálca, és az alatt már elkezdett elválni, pedig csak másfél éves az egész.
#98: Ha jól értem (nem néztem vissza sok kommentet), akkor a félreértés ott van, hogy ő olyan hibrid rendszerre gondol, ami szigetüzemben is tud menni (tehát van akkupakk is), nem pedig valós szigetüzemre, ahol semmi betáplálás nincs. (És nem is a klasszikus hibridre, ahol "csak" napelemek+"hagyományos" hálózati betáplálás van.)
#100: "Igaz szigeteles sem volt, tavasszal lett (20cm), kivancsi leszek, nagy az elvarasom (amennyibe kerult...)."
Na ez az... Oké, nem lehet előre meghatározni az energia árakat, de egy átlagos jelenből extrapolálva nem nagyon szar falazat és nyílászárók mellett, fűtési igényektől függően kb. a büdös életben nem térül meg a szigetelés. Na jó, 25-30 év, de inkább több alatt talán igen.
-
Feketelaszlo
senior tag
2-3 nap biztonsági tartalék szükségességéhez kétség sem férhet, de ha tudod, hogy egy épület szigetüzemben fog működni, akkor oda fogyasztókból sem az ipari kivitelt kötöd be, hanem az A+++ takarékos típust - s a lakókkal is tudatosítod, hogy olyan luxus dolgokról, mint a törölközőszárító, fagyasztószekrény meg 65" tévé nem ártana lemondani. A legolcsóbb energia az el nem használt energia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Windows 11
- Formula-1 humoros
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Razer Core X eGPU
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged