- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Netfone
Aktív témák
-
csudri
őstag
Hi all,
kicsit bonyolult lesz, ahogy leírom a problémát, de légyszi olvassátok végig és adjatok tanácsot! Előre is köszi.
Szóval néhány hete vettem egy Pioneer A06-os dvd-írót. Beraktam a gépbe, frankón működött. A gépemen akkor 5.5.9.14-es Nero volt. Valamiért nem komálta ezt a cuccot, ezért felraktam a 6.0.0.9-es Nero-t. (szerintem borzalmas, de most nemez a lényeg). Ezzel már tudtam normál adat ill. dvd-t égetni. Azonban ehhez a nerohoz nem volt vcd ill. svcd encoder, ezért megnéztem, hátha a Pioneer-hez adott cuccok között van valami progi. Volt is. A Pinaccle Systems által készített Instant cd/dvd nevű progi. Ezzel sikerült vcd csinálni, amit olvasott is az asztali dvd lejátszóm. Azonban az svcd-t nem olvasta, pedig a dokumentációban szerepel. Gondoltam biztosan elszúrtam valamit. Próbáltam újat csinálni, de valamiért az indítás után kifagy a program. Próbáltam reboot-ot is de nem segített. Azóta is kifagy.
Gondoltam, hogy utánna nézek itt a fórumon, hogy ti mit használtok erre a célra. Találtam is hasznos linkeket, köztük a doom6.hu-t. Ott ugyan a letöltés már nem frankó, de a leírások még működnek. Leszedtem a progikat máshonnan és elkezdtem a munkát. DVD2SVCD intall, TMPGEnc intall, GSpot intall.
És itt jön a probléma! A DVD2SVCD
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BMW topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SK HYNIX PC711 1TB M.2 NVME PCI-E 3.0 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC ICE - Új, 2 év gari - Eladó!
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest