- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Ra3
őstag
haller! én már hetek óta küzdök a témával, nem biztos hogy itt találsz segitséget, szerintem nézz be ide:
[L]http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=15&t=002419&p=[/L]
meg van még arrafelé pár fórum avi to vcd meg ilyenek, érdemes körülnézni... -
csudri
őstag
Semmi remény?
-
csudri
őstag
...hoppá
szóval a DVD2SVCD megcsinálja a hangot, utánna elkezdi a képet. Ekkor behozza a TMPG cuccost de valamiért csak test bigyókat csinál. Kb. 5 percenként újrakezdi a filmet kódolni. Ilyeneket csinál:
AviSynth_Script_file_CQ_TEST1
AviSynth_Script_file_CQ_TEST2
AviSynth_Script_file_CQ_TEST3
....
....
A file-ok 1KB méretűek.
1. Mi lehet a gond?
2. Miért fagy ki a Pinnaccle cucc?
HW: Abit TH7II, p4 1.6w, 256RD, Pioneer A06, WinXpPro ohne SP. -
csudri
őstag
Hi all,
kicsit bonyolult lesz, ahogy leírom a problémát, de légyszi olvassátok végig és adjatok tanácsot! Előre is köszi.
Szóval néhány hete vettem egy Pioneer A06-os dvd-írót. Beraktam a gépbe, frankón működött. A gépemen akkor 5.5.9.14-es Nero volt. Valamiért nem komálta ezt a cuccot, ezért felraktam a 6.0.0.9-es Nero-t. (szerintem borzalmas, de most nemez a lényeg). Ezzel már tudtam normál adat ill. dvd-t égetni. Azonban ehhez a nerohoz nem volt vcd ill. svcd encoder, ezért megnéztem, hátha a Pioneer-hez adott cuccok között van valami progi. Volt is. A Pinaccle Systems által készített Instant cd/dvd nevű progi. Ezzel sikerült vcd csinálni, amit olvasott is az asztali dvd lejátszóm. Azonban az svcd-t nem olvasta, pedig a dokumentációban szerepel. Gondoltam biztosan elszúrtam valamit. Próbáltam újat csinálni, de valamiért az indítás után kifagy a program. Próbáltam reboot-ot is de nem segített. Azóta is kifagy.
Gondoltam, hogy utánna nézek itt a fórumon, hogy ti mit használtok erre a célra. Találtam is hasznos linkeket, köztük a doom6.hu-t. Ott ugyan a letöltés már nem frankó, de a leírások még működnek. Leszedtem a progikat máshonnan és elkezdtem a munkát. DVD2SVCD intall, TMPGEnc intall, GSpot intall.
És itt jön a probléma! A DVD2SVCD
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest