- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #83 üzenetére
Ez így már stimmel. Mikor a földön volt a dög és lőttem, kb így sebeztem, csak nekem kb harmadennyit sebez az íjam, de akkor stimmel. Pont az újabb íjhoz kéne a kalász arról a szigetről.
-
SoulReaver
veterán
válasz
SoulReaver #83 üzenetére
Közben javítottam, nem azt a videót töltöttem fel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #81 üzenetére
Igen, ez az.
Még annyit kérdeznék, hogy ez milyen fegyverrel és milyen nehézségi szinten van. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #79 üzenetére
Nem azért mondtam, csak gondoltam rákérdezek, mert az RDA légijárműveket már kis íjjal szedem szét a francba, nem kell se heavy se javelin, azt a dögöt meg a sziget fölött meg se lehet sebezni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #75 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy nem tudok vele mit csinálni, mert pl tökéletesen alkalmas, hogy megölessem magam. Én ne mtudom megölni. Eldobáltam rá egy kazalnyi dárdát a levegőben, de semmi. Szárazföldön meg esélyem nincs kitérni előle, mert hiába akkora, mint egy 20 személyes sátor, simán gyorsabb nálam.
-
evitiguF
senior tag
válasz
SoulReaver #73 üzenetére
Köszi,
ezt tudtam, de ott ugye első körben megvan, hogy mit kell teljesíteni, ergo mit kell abba a tárolóba dobni, hogy tényleg értékelje is a klán.
Azt mondjuk még nem próbáltam, mi történik, ha csak random tárgyakat dobálok bele, de akkor inkább oda dobom, mint a nagyvilágba -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
SoulReaver #69 üzenetére
Én 13-as vagyok, de még nem jöttem rá, hogyan lehet leszedni a StormGlider-eket. Ami a kis sziget fölött repked, azt megsebezni se tudtam, kezdem gyanítani, hogy az script-elve van az egyik mellékküldetéshez, amit mostanában kaptam. Egy másikat reptemben láttam meg a földön, ahogy ráron egy csapat repülő macska, de a teljes lőszerkészletem nem volt elég a HP-ja negyedére se.
És persze értem én, hogy biztos kell vmi hozzá, de ez most még csak a "megölés". Szó nincs a perfect 1-shot-ról, ami a 100%-os harvest-hez kell. -
homerhamm
addikt
válasz
SoulReaver #69 üzenetére
Far Cry-ba mindig ahogy jött, volt amikor két ember kivételével az összeset sniperrel lelőttem, volt amikor meg a riasztó kikapcsolás után dara volt, mert nem tudtak erősítést hívni.
Mondjuk a Far Cry-okba nem is voltak ilyen bazinagy mechák, amiket csak egy ponton lehetett tökéletesen lőni.
-
homerhamm
addikt
válasz
SoulReaver #67 üzenetére
Egyszer sikerült is így leteríteni egy mechet, csak sokszor állandóan mozognak, általában ezeket a területfelszabításokat úgy szoktam csinálni, hogy berohanok, 100m sprintfutás, kapcsolók lekapcsolása, és terület felszabadítása, igy is többször kellett megcsinálnom.
-
homerhamm
addikt
válasz
SoulReaver #63 üzenetére
Úgy gondolom azért kicsit túlzás, mikor az egy szintel feljebb lévő ellenfelek is szitává lőnek, pedig egyik Far Cry se volt ilyen kegyetlen nehéz. Na jó, persze eljutottam az 5. szintig, de azért na. Kicsit amúgy is követhetetlen a játék, viszont a látvány k*rvaszép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest