- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
válasz
milan26 #2623 üzenetére
Szívesen, és ha már ennyire írhatnékom van,
megemlítem azt is, hogy akinek fenn az Avast Free és még nem vette volna észre (bár szinte mindennap felhívja rá a figyelmet a progi), mostanság elég szép kedvezménnyel bővítheti fel a PRO verzióra azt (vagy vásárolhatja meg valakinek így ajándékba karácsonyra...)
1̶0̶9̶9̶0̶ ̶F̶t̶ => 2990 Ft (csak az Avast főablakát kell megnyitni - viszont csak 1 gépes ez a promó licenc)
3 gépeset akciósan pl. a nagy vírusirtó vagy a program promók topicban már sokszor említett külföldi webáruháztól a v3.co.uk-tól lehet beszerezni, (itt az AV PRO 3 gépre valamivel kevesebb, mint 6k).
Aztán ott van még ez is: Win up to $10,000 in cash! by recommending avast! to your friends.
-
mrszitya
senior tag
válasz
milan26 #2621 üzenetére
- Privát szféra:
Így van, bár annyit hozzáfűznék, akinek fenn az Adblock Plus, nem lesz szüksége más kiegészítő telepítésére, ha blokkolni kívánja - a reklámok mellett - a nyomkövetős sütiket, scripteket is. Pár kattintás ugyanis aktiválni az EasyPrivacy+EasyList nevű szűrőlistát, és a probléma orvosolva. Egyébként én még a Ghostery-t is tudom ajánlani a privát szféra óvására (de inkább csak akkor, ha az Adblock nincs fenn).
Egyébiránt az Avast megoldása sem rossz (az általad említett bogarak, plusz a nagyobb fokú testre szabhatóság hiánya lehet zavaró), de aki az említett kiegeket használja, nincs valójában szüksége rá.
- Adathalász- és vírusos oldalak:
A WOT-ot én is ismerem, de igazából nem létszükség telepíteni Avast mellett, mivel mostanság meglehetősen hatékonyan szűrnek a böngészőkbe épített gyári megoldások is, ha adathalász weboldalra kerülnénk.
A vírust tartalmazó weboldalakat pedig, mint arra céloztam az előző hsz.-ban, az Avast a böngészőbeépülő telepítése hiányában is blokkolja (és ebben meglehetősen ügyes is).
Ha valaki mégis szükségét érezné feltelepíteni a WOT-nak, mondok ennek is még egy jó alternatívát, a Bitdefender Trafficlight nevű addonját.Valamennyi említett beépülő elérhető a Firefox mellett a Chrome-hoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest