Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrszitya

senior tag

válasz milan26 #2623 üzenetére

Szívesen, és ha már ennyire írhatnékom van, :) megemlítem azt is, hogy akinek fenn az Avast Free és még nem vette volna észre (bár szinte mindennap felhívja rá a figyelmet a progi), mostanság elég szép kedvezménnyel bővítheti fel a PRO verzióra azt (vagy vásárolhatja meg valakinek így ajándékba karácsonyra...)

1̶0̶9̶9̶0̶ ̶F̶t̶ => 2990 Ft (csak az Avast főablakát kell megnyitni - viszont csak 1 gépes ez a promó licenc)

3 gépeset akciósan pl. a nagy vírusirtó vagy a program promók topicban már sokszor említett külföldi webáruháztól a v3.co.uk-tól lehet beszerezni, (itt az AV PRO 3 gépre valamivel kevesebb, mint 6k).

Aztán ott van még ez is: Win up to $10,000 in cash! by recommending avast! to your friends.

:D

• mrszitya

senior tag

válasz milan26 #2621 üzenetére

- Privát szféra:

Így van, bár annyit hozzáfűznék, akinek fenn az Adblock Plus, nem lesz szüksége más kiegészítő telepítésére, ha blokkolni kívánja - a reklámok mellett - a nyomkövetős sütiket, scripteket is. Pár kattintás ugyanis aktiválni az EasyPrivacy+EasyList nevű szűrőlistát, és a probléma orvosolva. Egyébként én még a Ghostery-t is tudom ajánlani a privát szféra óvására (de inkább csak akkor, ha az Adblock nincs fenn).

Egyébiránt az Avast megoldása sem rossz (az általad említett bogarak, plusz a nagyobb fokú testre szabhatóság hiánya lehet zavaró), de aki az említett kiegeket használja, nincs valójában szüksége rá.

- Adathalász- és vírusos oldalak:

A WOT-ot én is ismerem, de igazából nem létszükség telepíteni Avast mellett, mivel mostanság meglehetősen hatékonyan szűrnek a böngészőkbe épített gyári megoldások is, ha adathalász weboldalra kerülnénk.
    A vírust tartalmazó weboldalakat pedig, mint arra céloztam az előző hsz.-ban, az Avast a böngészőbeépülő telepítése hiányában is blokkolja (és ebben meglehetősen ügyes is).
    Ha valaki mégis szükségét érezné feltelepíteni a WOT-nak, mondok ennek is még egy jó alternatívát, a Bitdefender Trafficlight nevű addonját.

Valamennyi említett beépülő elérhető a Firefox mellett a Chrome-hoz is.

Új hozzászólás Aktív témák