- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weaver
senior tag
nekem is free van évek óta, de nem szedett be vírust egyszer sem. mondjuk kiváncsi lennék milyen oldalakra kell felmenni, vagy milyen alkalmazásokat kell megnyitni ahhoz, hogy egyántalán veszélynek legyek kitéve. lényeg az, hogy én nagyon meg vagyok elégedve az avasttal.
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Win8-on 7.0.1474 van telepítve, és az oldalak nagyon sokszor rettenet lassan töltődnek be.
Számomra úgy tűnik, nem maga a szűrés okozza, hanem valami gond van a csomagok routolásával vagy DNS feloldással, vagy hasonló.
A böngészőben úgy jelenik meg, mintha egy oldal nem lenne elérhető.
Még a belső NAS-om weboldala sem akar betöltődni.
Amint kikapcsolom az Avastot, az oldal azonnal betöltődik.Néztem a Pityu által ajánlott beállításokat. Ezt állítottam:
1) Web védelem -> Szakértői beállítások -> Web vizsgálat -> Csak a kijelölt fájltípusok ellenőrzése.2) Web védelem -> Szakértői beállítások -> Érzékenység -> Heurisztikus érzékenység: Alacsony.
Így minden gyorsan betöltődik, de szerintem az a gond az 1)-es beállítással, hogy így viszont szerintem nem szűr semmit. Mert a kijelölt fájltípusoknál viszont nincs megadva semmi.
Nálatok tapasztalat?
Milyen köztes megoldást lehetne találni, melyik beállítások lehetnek még érintettek?Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest