- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajuhasz
tag
Hi.
Végig Zongoráztam mindent a-z ig
a beállítgatásokkal kikapcsoltam a vnc service -t és újra indítottam meg előtte be is állítottam mindent név,ip,port kibe stb de nem amíg nyilvános addig nem enged most rákeresek a különbségre hátha nem túl nagy az eltérés. Mindenesetre ha banki dolgok lesznek azt a védett zónában kell ütyködni. Köszönöm hogy segítettetek.
Üdv: _ajuhasz_
-
mrszitya
senior tag
Hát, sajnos a tűzfalas dolgokhoz és problémákhoz nem tudok érdemben hozzászólni, nekem is csak a Free van. Én csak egy kb. félóra erejéig próbáltam még a bétateszt idején az IS-t.
Egyébként a hiv. fórum mellett itt is lehet problémákat jelenteni és olvasgatni, direkt e célból hozták létre:
https://feedback.avast.com
Itt simán szavazással is meg lehet erősíteni, ha egy adott probléma nálunk is fennáll. A béta alatt én jó pár hibát itt jelentettem le.IS-hez meg ajánlom igénybe venni a támogatást is, ha tudunk angolul, vagy más a support által támogatott nyelven, ha már megvette egyszer az ember.
------------
Más:
#2645 hsz.-ban írtál a routeres problémáról. Nos, az a helyzet, én Avast nélkül sem tudok belépni a DSL routerembe Firefoxszal. Korábban kiderült már, a do-not-track opció bekapcsolása okozhat ilyen problémát.
Ezúttal is ez a hiba oka nálam, bár már egyszer elvileg orvosolták Mozilláék, viszont a 26-tal megint módosítottak valamit ezen az opción, így újra előjött.
Szerintem próbáld ki te is a beállítások/adatvédelem részben, kikapcsolva ("Az oldalakkal ne közölje a követési preferenciáimat") mi történik. -
mrszitya
senior tag
Safezone-nak (Védett zóna) nincs köze a tűzfalbeállításokhoz. Ez csak a böngészőmodul. A Free-ben is ismert hiba, hogy a beépülő nem menti el a módosított beállításokat, illetve a gyorsítótár törlésével elveszti. A fizetős verziókra is vonatkozik ez, csak ott a Safezone szolgáltatást is viszi a modul.
"Az avast! Védett zóna egy kiegészítő szolgáltatás ..., amellyel titkosan és védett módon böngészhet a weben, elrejtve a saját rendszerét mások elől. ... Ezzel a lehetőséggel biztos lehet abban, hogy védve lesz a kémprogramoktól vagy a billentyűzetfigyelő alkalmazásoktól."
-
ajuhasz
tag
Hi.
Ez lett a végeredmény. (és vissza került a 8-as a youtube nagy veszteség lett volna
)
Szabályt nem enged program nélkül létrehozni de mivel a currports részletes volt csináltam egy ilyet is:
Meg cím nélkül is, meg hogy a protokol-t mind re téve de ismét semmi.
viszont a sok nyomogatás után
így sikerült hogy a Munkahelyi közepes kockázatú a zóna állapota. Itt szerinted menyire vagyok védve elég lesz ez?
-
ajuhasz
tag
Hi.
Elméletileg nem de itt a példa is [link]
majd ezt követően ahol a szabályok készültek ott a vnc fül lenyitása után próbáltam szabályokat létrehozni.
úgy sikerült hogy a vnc fül mellett zárójelben írta hogy (3) de amikor le volt nyitva nem mutatott semmit törölni nem lehetett. így ment a kukába a 8 as. majd feltettem a 9 -est. de itt sincs siker ráadásul Web védelem ha aktív akkor nincs youtube... és a vnc is csak kikapcsolt tűzfalnál hajlandó működni.
esetleg valami tűzfal tipped volna -e hogy mit érdemes feltenni ami nem túl komplikált (nekem). -
ajuhasz
tag
Hi. Hát próbálkoztam ahogy a 3. szabályt mondtad hogy tegyem előre így sikerült:[link]
és eredménytelen de a falat kikapcsolom 10 percre akkor egyből reagál ha a telefonon újra kapcsolódom.
úgy látszik ez is egy x-akta lesz.esetleg olyan trükköt tudsz -e ami a 2 ip közötti kommunikációt figyelmen kívül hagyná?Válaszod előre is köszönöm.
Üdv: _ajuhasz_ -
batagy
őstag
9.0.2011-es buildhez alább van egy teszt verziós aswStreamFilter.dll, akit érdekel.
Kizárólag teszt célra!Ide kell berakni, a régi DLL felülírásával, saját felelősségre:
C:\Program Files\AVAST Software\Avast(Nekem Windows 8-on magából a Win-ból semmilyen módon nem sikerült a DLL-t felülírni, mert a fájl tulajdonosa a SYSTEM és sehogy sem tudtam az NTFS jogosultságot módosítani. Az egyetlen működő megoldás, ha Linux-szal boot-oljuk be a gépet és onnan írjuk felül a DLL-t. A felülírás előtt a DLL-ről érdemes backup-ot készíteni.)
-
batagy
őstag
Már teszteltem egy javított DLL-t (aswStreamFilter.dll), az megoldja legalábbis azt webshield problémát, amit tapasztaltam a 9.0.2011 buildben.
Esetemben a Gargoyle firmware-es routerbe való belépéskor jön egy hiba. Az Avast szerint, a router webgui-ja nem szabványos választ küld, mert egyazon üzenetben 2 db HTTP header van, valamint a HTTP üzenet végén hiányzik a CRLF. Ez nem szabványos. Ezért a Avast webshield úgy veszi, hogy nem HTTP forgalom jön és disconnectálja.
Erre írt az Avast egy javítást, mely a hasonló szitukat is figyelembe veszi és így a login során kapcsolat életben marad.
Elvileg lesz nemsokára egy javítás majd. Reméljük, másfajta problémákat is megold.
-
-
lck
senior tag
Most perpillanat Kigsoft-ot. Na ez aztán nem fogja a gépet.
-
Tosee
őstag
Üdv!
Ezek szerint nem csak nálam volt / van gond win 8-on az avast-al (legfrissebb verzió)!
Tapasztaltam én is hasonlókat böngészés közben, de sajnos nálam ez még csak a kisebbik gond volt!
Kb 10-15 percenként összeomlott a rendszer (Blue Screen) és így használhatatlan számomra... talán ha adnak ki újabb verziót akkor megpróbálom újra, de addig jó lesz a gyári windows defender (microsoft security essentials más néven)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest