Hirdetés
-
Mobilarena
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Arcfelismerő
üzenetére
Szia, maradhat a gyári Defender.
Esetleg a Kaspersky Free. De a telepítése kicsit macerás (mármint megfelelő telepítő beszerzése, nekem pl. magyar telepítő van)
A vírusírtós topikban segítenek, honnan tölthető. -
Arcfelismerő
kezdő
válasz
Arcfelismerő
üzenetére
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Uninstalláltam az Avastot egyből megoldódott minden gondom, 2x-3x gyorsabb lett a gépen, működés közben is, meg a boot ideje is. 2 gigával több szabad helyem lett a c:-n és végre nincsenek semmilyen felgurálgató popupok. Végre azt csinálok a saját gépemen amit ÉN AKAROK és nem azt amit valami reklám f*sz akarja hogy bámuljak
-
Arcfelismerő
kezdő
válasz
Arcfelismerő
üzenetére
Sajna ez se nyert. Így is ugyanaz történik: kb 15 percenként feldobja a fő panelt és az írja "You have unsolved performance issues" ... de én ezt lesz*rom !!! Nekem az a lényeg hogy silent módban egyáltalán ne ugasson se ezért, sde azért, se amazért, se az égvilágon semmiért se, de még egy system tray üzenetet se dobjon fel, nemhogy egy egész ablakot. Na ennyi volt. Ennyit az AVASTRÓL (is)
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Arcfelismerő
üzenetére
Kattints a felugró ablakba a csendes mód kikapcsolására és ikszelj ki mindent a jobb oldalsó értesítéseken, utána bezár, majd lent a tálcán kapcsold vissza a csendes módot - nekem most így rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest