- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- Szemünk előtt az ultravékony S25 Edge
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Sziasztok, van egy mk3-as Focus-om (EcoBoost 1.6) és elég nehéz normálisan leírnom a problémát, mert szerencsétlenségemre nem mindig jön elő, de mostanában sűrűbben előfordul. Függetlenül attól, hogy mentem-e a kocsival vagy nem, alkalmanként bekapcsol a hűtőventilátor, amint kinyitom a kocsi ajtaját (hallásra maximum fordulaton). Gyújtás ekkor még nincsen rajta. Előfordul, hogy bármekkora utat is teszek meg, a kocsi leállításáig folyamatosan megy a ventilátor hangosan. Motort leállítva van, hogy 1-2 percig még maximumon bőg a ventilátor, mire automatikusan leáll. De van, amikor "normálisan" működik minden, és meg se szólal a ventilátor (se ajtónyitáskor, se megálláskor).
Javasolták, hogy motortérben cseréljek R12-es relét (motorvezérlőé). Ezt most megtettem, hazagurultam 500 métert, éppen csak beparkoltam és megint felbőgött a ventilátor, ami csak a leállítást követően 1-2 perc múlva állt le.
Nem melegszik túl a motor, ez akár egy hűvös reggelen is előfordul ajtónyitáskor, hidegen. És ekkor általában a teljes megtett út alatt hangosan megy a ventilátor. Mintha valami érzékelő mérne félre, vagy nem tudom. Van ötletetek, hogy mit érdemes megnézni?
Köszi szépen.
PSN ID: marquuard
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ///Parkside körfűrészlapok és flex korong több méretben /ÚJ/ bolti ár feléért! -50%
- Eladó (bolti új árának közel feléért) újszerű Faktum Makaó nagyszekrény!
- Aeotec SmartThings Hub - okosotthon vezérlő központ (Zigbee,Z-Wave,Thread, Wifi)
- Kaabo Mantis 8 Dual elektromos roller E-roller 2 x 800 Watt
- Dyson 215343-02/07 porszívófej
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest