Hirdetés
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz
huncutka1029 #2874 üzenetére
Na ez az igazán szép!
Első körben írsz egy irreleváns hozzászólást, amiben ráadásul valótlan összefüggéseket sugallsz.
Mikor erre felhívom a figyelmed, akkor tovább erősködsz, hogy értesz hozzá, és tovább hajtogatsz valamit, amit senki nem kérdezett, és jelentősége sincs.
És amikor már azt hiszem, hogy én vagyok olyan hülye, hogy nem tudom felfogni mit akarsz, és rákérdezek, akkor még egyszer leírod amit mindenki tudott eddig is, csak köze nincs ahhoz, amiről beszéltünk. Plusz még ki is egészíted egy minden valóságot nélkülöző adattal, amit ugyanúgy meg tudtál volna keresni mint én, de nem, te bepötyögtél valamit.
Mindezek után én vagyok a paraszt, mert több hozzászóláson keresztül bizonyítottad be magadról, hogy nem értesz hozzá, és ezt szóvá teszem? Még meg is keresem neked az idevonatkozó passzust, de erre nem az a válasz, hogy bocs tévedtem, hanem megpróbálod megmagyarázni egy másik, abszolút irreleváns dologgal.
Hát ez aztán
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- SONY LCD és LED TV-k
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- God of War sorozat
- Steam topic
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest