- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumsang
aktív tag
Szia!
A mozgásérzékelős beállítást az elején kukáztam, mert elég gyakran pl egy piros lámpánál, v dugónál automatice kikapcsolt és csak induláskor kapcsolt újra vissza. Azóta a rajz szerint kötöttem be, s így használom.(#15030) drag
Igen, amikor a billenő kapcsoló középső állásban van, akkor ki van kapcsolva a kamera. Ugyan ki lehet a kamerán is kapcsolni, de nekem így egyszerűbb, mert a kapcsolónak van más funkciója is
Amikor beszereltem, akkor még nem volt fogalomba a 3 szálas harwire kit, de most hogy van így sem használnám, mert a jelenlegi bekötést én jobbnak ítélem.(#15031) CHIPman
Kikeresed egy kontroll lámpával, vagy egy 12V-os fázisceruzával a biztosíték táblán azt a biztosítékot, amelyik a gyújtás ráadásakor áramot kap. Nos , ha ez megvan, akkor arra teszed a "gyújtás" biztosíték tartót. A "direkt/akku biztosítéknál pedig állandóan áramot kapó bizosítékra nyomod be a másik biztosíték tartót , majd a fenti rajz alapján rákötöd a háromállású billenő kapcsoló jobb oldali pólusára a "gyújtásról jövő kábelt, a bal oldali pólusra pedig a "direkt" irányból jövő kábelt. A kapcsoló középső pólusára pedig a hardwire kit kábelt csatlakoztatod.
Ugyanezt meg lehet csinálni egy kétpólusú (ON-ON) billenő kapcsolóval is, de akkor az egyik állásában a gyújtásró, míg a másik állásban direktbe kapja a kamera az áramot. Tehát ebben a variációban kimarad az állandó kikapcsolt kamera állapot. -
CHIPman
nagyúr
Ha jól értelmezem az eddig olvasottak alapján, mivel a billenőkapcsoló miatt csak az állandó/gyújtáskapcsolt mód van, nem tudja használni a parkoló módot. Az a gyári hardwire kittel lenne, amire egyszerre kötöd rá a gyújtáskapcsolt és az állandó biztit, és a dashcam tudja magának vezérelni az áramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mercedes topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 7 - nota bene
- LED világítás a lakásban
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest