Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem ismerem, nem vágom.
De HA a telefonon átállítod a régiót másikra, akkor sem engedi? Beállítasok, felül kereső, beírod: régió , belépsz, s keresel másik régiót. Azt újra megpróbálod felrakni. Felteszed. Elindítod. Kinyomod. Visszaállítod régiót. Azt talán működik. Egy próbát megér. -
cigam
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Mesélsz róla picit? Hogyan veszi észre hogy nekitoltak egy bevásárlókocsit, vagy rányitották az ajtót? Egy lökhárító karcolást már észrevesz, vagy a kasznit odéblökik, behorpasztják?
Az oldalán több a marketing mint az értelmezhető információ.
Oké autó függő, de hány napig hagyható magára kikapcsolás nélkül? -
Vesa
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Egyébként mi értelme van ennyit költeni egy kamerára? Úgy tudom, itthon még a 720p sem megengedett. Az addig ok, hogy ettől még szeretnénk 4k-ban nézni a felvételt, de jogi eljárásban elvileg úgysem lehet használni.
A másik kérdésem mindenkihez: Ti mit csináltok a kamerákkal olyan országokban, ahol nincs engedélyezve és büntetik? Állandóan leszeditek elöl+hátul? Nyilván, aki nem sokat megy külföldre, annak mindegy. De aki igen?
-
-
FireFox1996
addikt
-
koanla
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
és ezt a nanotape-et mennyire lehetetlen küldetés leszedni?
(nem _most_ gond a leszedése, hanem ha át kell helyeznem*, vagy pár év múlva egy akkori autócsererekor - vagy ha mondjuk közben valamikor megint kamerákat cserélnék)* pont ma délelőtt vettem észre, hogy a belső tükör jobb oldalán van egy érzékelő (felteszem, az automata távfényé), amit talán célszerű lenne nem eltakarni. Szóval ennyi erővel kiderülhet még, hogy valami más szenzort zavar. Vagy mondjuk a képalkotás miatt rossz a helyzete és a kamera képét takarja ott valami, stb...
-
bul07
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Aztán ha gond van hivatkoznak mindennre hogy elkerüljék a garanciás javítás
És ha találnak utólagos beépítést akkor fognak is rá hívatkozni
Persze ez függ attól is hogy ép milyen kedvük van, akkarnak e kibúvót keresniEgy példa fél éves kocsi akku merülés egy USB-be dugot kábelre fogják, persze ez azért támadható de ha ilyenre is képesek ráfogni akkor egy utólagos beéppítésre ne tennék
[link], [link]És ugye van sok időhúzó lehetősségük is míg megy a huzza vonna, és kocsi nélkül sokkan nincsennek meg
-
WaterWave
veterán
-
at11
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Az a hw kit hány V-nál lövi le? 11,6? MErt 12V-ról azért hamarabb illik a generátornak feltöltenie. Beállítható persze 12,2V és 12,4V is, utóbbi nagyon kíméletes, cserében rövid parkoló időt ad. A legjobb megoldás, az autós kamera akku, akkor a kamera hozzá sem nyúl parkolás alatt a kocsi akksijához. (Igen, drága.)
-
at11
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ha a 3 kamerásnak annyi, az nem sok, ez egy 8megapixeles szenzor, 4K-s, azok mind sokat esznek, hozzá még jöhet egy vagy két kamera konfigurációtól függően, meg a belső infra ledek a 3 csatornásnál. Azért van a hw kit, hogy lekapcsolja. Annak 0,1mA a fogyasztása, ha lekapcsolt.
-
-
at11
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Igaz, szerintem elengedhetetlen egy olyan akkuvédelem, ami lekapcsolja a kamerát legkésőbb 12V-nál, de az sem baj, ha állítható a feszültség, 12,2V és 12,4V-ra is, hogy hoszabb állás után se legyen gáz. A riasztó és a többi cucc is csipegeti az áramot, valamint magának az akkuvédelemnek is van egy minimális áramfelvétele, lekapcslás után is. A 11,6V-os lekapcsolási értékű akkuvédelmek elősegítik az új akksi eladásokat.
-
at11
aktív tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Csak néhány kamera tud kevesebbet fogyasztani parkoló módban. (Thinkware U1000, Q800), ez az Omni akkor 1,6W körül van, 3W körül szokott lennie egy kamera "fogyasztása" egy átlagos kameránál.
Parkoló módban hogy vesz fel? És honnan tudja, merre kell forogni, vagy megy körbe-körbe? Ha pl. valaki hátul dekorálja a kocsit, és a kamera előre néz, akkor gondolom forognia kell alapból, hogy észre vegye, van ott valami. Vagy ütésre kezd forogni? Milyen gyorsan fordul körbe?
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Közben megtudtam, hogy ez a 131mA egy nagyon jó szám megnézve több gyártó kameráját. Vannak amik 2-3* ennyit esznek felügyeleti üzemmódban. A miért is meg van, más a készenlét fajtája. Még az 1S-nek határozott behatás kellett, nem kelt fel annyira könnyen, addig ezek már résen vannak, ami amúgy igaz is, ezért kér több akkut a ketyere.
Szóval lehet az akkumulátor rossz, mert nem jön ki a matek h leszívja. Végülis új autó, ennyit bírt. -
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ugy latom itt is vannak frame drop-ok rendesen, nem egyszer "ugrik" a kep.
Mind letoltve, mind a playerben bekapcsolva a statokat viszont latszik, hogy playback kozben nincs frame drop, tehat maga a felvetel ilyen.
Ez mast nem zavar?Nemreg vettem egy Viofo A229 Duo-t es ott ugyanez a gond, most kuzdok a support-al, hogy ezzel ugyan csinaljanak mar valamit, mert nem sd kartya es nem is player issue.
-
csiki52
tag
-
bul07
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Azért érdekes megoldás hogy ez egyben egy riasztó is a 4G kit-el
Gondolom kell bele egy sim amin van internet, és ha esemény van az app riasztEngem még a mozgás követés érdekkel majd hogy milyen szenzor alapján fordul, mert kamera alapján nem fogja látni hogy a másik irányba van mozgás
-
Zsoltx11
junior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nekem még csak az első van fent..viszont nekem sem csinál semmit ha nem kap tapot😒egyből kikapcsol!!
ezt már akkor tényleg NEM értem🤔
lehet valamit állítani esetleg a menüben az aksin esetleg?
ezt olvastam írták itt is,hogy az aksi max. annyira elég,hogy mentse a felvételt kikapcs uttán,de akkor mi értelme,hogy benne van ha csak rádugva müxik!?
és az enyém miben más a800 mint pl. a tièd? -
Zsoltx11
junior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Kolondrum
nekem még 1-2 hét mire ideér a hw kit de addig is tájékozódom..
Picit laikusként kérdezném akkor ha jól értem arra nincs esély ,hogy úgy iktasak be egy kapcsolót a rendszerbe (hw kam. ill kocsi közé) ,hogy amikor pl. 7végén otthon vagyok vagy hosszabb ideig udvaron parkolok ki tudjam kapcsolni csak kizárólag a parkoló módot?
Ezt csak a kam. tudom manuálisan megcsinálni.
Vagy ahogy te írtad az autóban tartózkodom mert az is előfordulKöszi
-
tboldi
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nálam 70mai Pro van elöl, meg 1S hátul. Szívesen cserélek veled megszabadítva a kíntól.

(Mondjuk nálam csak ezért lett így, mert a Prót már korábban megvettem, minthogy az A800-ról tudni lehetett, és ha már ez be van szerelve, akkor célszerűbb volt egy 1S-t rakni hátra.)
..........................................Amúgy csak nekem újdonság, hogy létezik A500, azaz Pro Plus is? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pont nem érdekel ha nincs, egyébként ha 3 év alatt nem éreztem hátrányát nem is fogom

sambenez