Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Hasznos információk, fogalommagyarázat

Új hozzászólás Aktív témák
-
truefx
aktív tag
válasz
Yamahás
üzenetére
Lehet, hogy a Xiaomi termékek jók, én sajnos kifogtam egy hibás konstrukciót. Nincs is illúzióm, tuti, hogy megint el fog romlani, csak idő kérdése.
A nyavajgós posztom inkább a szerviz nyegle/hanyag hozzáállása miatt született meg. Nem lakom messze annyira tőlük szerencsére, de ez így összesen 6 oda és visszaút lett nekem, munkaidőben, benzin/idő-pocsékolás/stressz.Neked még a szervizzel akkor nem volt dolgod, örülj neki!

-
truefx
aktív tag
válasz
truefx
üzenetére
Ez most oldódott meg. 3 és fél hétig ült a szerviz a kamerán. Rájöttek, hogy hardveres hiba volt, és nem elég egy firmware frissítést nyomni. Másodszorra megkérdezték, hogy hosszabb tesztelést kérek-e. Kértem. Nem is értem miért kell ilyet megkérdezni. Úgy kellene megjavítani egy hibás terméket, hogy az ügyfélnek ne kelljen miatta visszamenni.
Így vegyetek Xiaomi (Wayteq) terméket.
-
Yamahás
junior tag
válasz
sambenez
üzenetére
Hát ez az,hogy nincs másik. Így kénytelen leszek venni egy másikat.
Próbáltam asztalon is, 12V táppal úgy működött,persze nem napokon keresztül próbáltam.
Azt meg nem gondolnám,hogy az autó elveszi az áramot egy idő után, lezárás után az elakadásjelzőről. Annak a biztosítékjára van kötve.
A kocsiban is működik, de 1 vagy 2 nap után már nem. Pedig csak reggel megyek,este jövök,nincs is használatban sokat. Csak a parkolás assziszt miatt lenne jó,ha működne. -
Yamahás
junior tag
Sziasztok.
A800 DashCam+hátsó kamera van a kocsiban.
Ha bekötöm a Hardwire Kit-el, pár megállás és elindulás után már nem működik.
Normál kábellel megy rendesen.
Autó akksi-töltés minden rendben van, természetesen a megfelelő helyre vannak bekötve.
Lehet,hogy a Kit ment tönkre? Valaki járt már így? -
Ciccuka
veterán
válasz
Leki78
üzenetére
Memóriakártyát üresen ellenőrizd le: H2testw 1.4
-
sto1911
veterán
Sziasztok, 10-12 körül van normális minőségű kamera, aminek a felvételeit telefonra le lehet szedni? (Vagy ez mind ilyen?)
-
Leki78
tag
Sziasztok! Nekem az A500S sem az 1.0.19 és az 1.0.20-as Fw-t sem tudja telepíteni a kamera. Pedig az alkalmazáson keresztül találja a frissitést. Maradjak a 17 verziónál vagy valami mód az új telepítésére?
-
at11
aktív tag
válasz
xrvman
üzenetére
A Garmin navigáció
Ha nem elég nagy a felbontás, a nagy látószög a minőség rovására megy. A Starvis2 Viofo, a három csatis: 140°+ 170°+ 170°
Van 360 fokos is, olcsóbb, meg drágább is, ha az a fő szempont, a látószög.
A drágább 3 kamerát használ, előre néző, körkörös és hátsó, nem véletlenül, ebben biztos vagyok. -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Garmint továbbra sem használ senki?
Garmin Dash Cam 67W elvileg 180 fokos látószöge van.
Az új STARVIS 2 Technológiáról valami hír?
VIOFO A139 PRO-nak pl. mekkora a látószöge? -
Ciccuka
veterán
válasz
SophieAnne
üzenetére
Ennyi volt régen a 70mai Pro. Jól megdrágultak, még használtan is dupla ennyi.
-
SophieAnne
csendes tag
Sziasztok!
Milyen fedélzeti kamerát ajánlanátok max. 15000Ft értékben? Illetve, megéri ennyiért venni?
Köszi!
-
at11
aktív tag
Első-hátsó 2K-s VIOFO, ha valakinek nagy felbontásban kell a hátsó kép is. Viofo A229
A tápkábel USB-C, a hátsó kamerához vékony digitális koaxiális kábel megy, nem USB-s vastag. -
Debilon
addikt
válasz
FireFox1996
üzenetére
erre biztos nincs és nem lesz VÁM, ez 150 eur alatt van
-
FireFox1996
addikt
Nemtom, hogy tervez-e vki kamerát venni, és nem tart-e a kínai minőségétől, akkor itt egy jó akció aliexp-en: Azdome GS63H 4K-s WIFI+GPS 25500 ft-ért/59,95USD (elől+hátsó kamera)
Itthon ugyanez a szett kb 46e ft lenne. (aliexp rendeléssel lehet számolni kell majd vám költséggekkel, áfa már benne van az árban) -
at11
aktív tag
Talp meg ragacs is van nekik Viofohoz is.
Nem biztos hogy olcsóbb, de ha Bp-i vagy és jársz arra, akkor lehet olcsóbb. A szállítási árak felmentek mindenhol, a futár, posta is. -
B.i.L
senior tag
Sziasztok !
nincs véletlenül elfekvőben valakinek tappancsa (Viofo a129),szélvédőcserénél lebarmolták.
Nekem kellett volna leszedni,de kihagytam. -
BBéci
legenda
válasz
FireFox1996
üzenetére
Sokszor leírtuk, a topik összefoglalóban is benne van, hogy kamerákhoz tervezett és gyártott kártya használata erősen akánlott. Amit te beletettél, az nem olyan.
-
public NMY
csendes tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Én az A800s-hez Samsung pro endurance-t vettem, eddig minden rendben vele.
-
FireFox1996
addikt
Aki 70mai A400 kamerát használ, milyen 128 GB-os kártyát használ hozzá? A Samsung Evo plus UHS-I A2 V30-at nem szereti.
-
Szikravadász
csendes tag
válasz
Zirowe
üzenetére
Szia!
Ugyanez volt az enyémmel, bár az A800s. És nem is most kezdte, hanem még szeptemberben. Nekem van hátsó kamerám is. Amint kihúztam, jó lett, ezért arra gyanakodtam, de szivargyújtóról ment rendesen. Első alkalommal egy éjszaka állásában látszólag megjavult. Másodszor azt hittem, kontakthiba, ezért átnéztem minden bekötést, valamitől jó lett. Három héttel ezelőtt már semmi sem használt. Szivargyújtóról, bármi tápról ment, csak a hardwire-ről nem. Kicseréltem, azóta megint tökéletes.
-
sambenez
Topikgazda
Nem, mert Knight Industries Two Thousand
-
Essejó
veterán
Nos eljöttem beszereltetni a kamerát a Moro alarm-hoz. Rögtön kiderült, hogy a boltban rossz Hardwire kittet adtak, vagyis lehet jó, csak a csatlakozója nem az A800s-hez való. Vihetem vissza. Még jó hogy itt van hozzá való kitt.
-
xrvman
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
Neki az a jó ha növekedik a létszám, s mivel sokan 2000 Ft miatt inkább új email / új acc Alinak megvan a látszatja, hogy nő a vevőköre és rajtad meg másokon veszít 2000 Ft-ot, de a részvényeken meg nyer több millát. Összességében nyer, nem is keveset. Őt se kell hülyének nézni.

-
at11
aktív tag
A Viofo serényen fejleszt, frissítések is rendszeresek, dolgoznak a goodwilljükért szépen, így az első kamera az A139 Pro. (Mellékesen az első 3 csatornás első 4K-s kamera is, bár akkor az fps csökken, gondolom túl nagy adatfolyamot kell kiírnia a kártyára három csatornán a 4K mellett.)
A Stravis2 nagyon jónak tűnik, persze majd kiderül.
-
sambenez
Topikgazda
Ez jó kérdés. Most a 70mai Omni jön, gondolom egy darabig nem lesz utódja az A500/800 vonalnak.
-
Kronk
őstag
Tudom senkinek nincs varázsgömbje, de nem tudtok újabb 70mai kamera érkezéséről ami az A500/800s váltaná?
-
Essejó
veterán
válasz
FireFox1996
üzenetére
Ez legközelebb is így lesz a mostani új címeddel. Ez a New user kedvezmény miatt van.
-
FireFox1996
addikt
AliExp hülyének néz minket, A400-hoz akartam venni egy CPL szűrőt, melgévő userként léptem be, erre 5e ft, de újként már csak 3e ft volt. Semmi gond, akkor újabb gmail cím regisztrálás, és 3e lett a cucc
[link]
-
Dr.NX
addikt
-
BBéci
legenda
válasz
Essejó
üzenetére
Szilikon a műmellekben van, kocsonyás anyag. Hogy a bánatban lenne olyan a macskaalomban? Melyik macska kaparna benne, vagy bele pisilő/kakiló mélyedést?
Köztudat? 15 éve van macskám, anyáméknak 22 éve, soha, senkitől nem hallottam/olvastam, hogy szilikonosnak nevezte volna az almot. -
regos
tag
Üdv
AZDOME PG17 vagy Lamax S9-en vacillálok.
Van valakinek konkrét tapasztalata vagy javaslata?
Kb.10k lenne a kettő közötti különbség. -
Ciccuka
veterán
válasz
Essejó
üzenetére
Van páramentesítő párna, de nem ér semmit se. Ajtótömítések odavannak már.
70mai Pro-nál nem tapasztaltam ilyet. Errefelé a Bakonyban sokszor van köd/nagy a páratartalom.
-
Essejó
veterán
Megjött az A800s.
Lányom nyaggat hogy próbáljuk ki, hogy kapcsolódik-e wifin a telefonnal, mielőtt beszereltetjük. Rádugható ez így egy telefon töltőfejre a lakásban?
Egyébként nem értem ezt a wifi dolgot, a kamera ad ki wifi jelet amit a telefonra telepített app fogad, vagy be kell a kecoba hoznom a kamerát? -
-
at11
aktív tag
válasz
Zirowe
üzenetére
Ez nem villanyrezsó, hogy sok áram kelljen neki. Viszont ha zárlatos az akksija, akkor megeshet, hogy kevés az áram neki, mert elfúti.
A helyedben még egy új sd kártyával próbálnám ki, vagy a régit leformázva.
Esetleg kivéve, kártya nélkül megnézném, mit csinál.
A beépített akku kapacitására hatással van a hőmérséklet, ami mostanában alacsony, így ha már gyengélkedett, akkor a hideg megadhatta a kegyelemdöfést neki. De ez csak feltételezés.
-
-
Ciccuka
veterán
70mai A800S-nél most így télen elkezdett a kijelző belül párásodni.

-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, A500S/dash cam pro plus+ hardwire-el van bekötve, hónapokig semmi baj nem volt vele.
Beköszöntött a hideg és előjöttek a bajok: 2 héttel ezelőtt péntek délután használtam utoljára, hétvégén pihent az autó, hétfői indulás során elkezdett furán viselkedni, bekapcsolt, majd 30-60mp múlva újraindult, 10. ilyen kihúztam, irodában rádugtam usb kábelre és működött rögtön, semmi para nem volt vele.
Most hétvégén szombaton használtam utoljára az autót, vasárnap semmi, ma reggel megint 30-60mp-nként újraindult, addig-addig csinálta, amíg nem kapcsolt be többet és elfelejtette az időt is (korábbinál nem hagytam ennyiszer újraindulni, nem is felejtette el az időt), megint irodában usb kábelre kötve, minden rendben, időt utána szinkronizáltam.Olyan mintha a hideg miatt nem kapna elég áramot és az akksi nem tud rendesen tölteni, míg az irodában rögtön minden okés.
Mi lehet a baj és hogyan tudom megelőzni a továbbiakban?
Vegyem le minden egyes alkalommal?
Nem para az az usb csatlakozónak? -
FireFox1996
addikt
Lehet beszerzek egy 70mai A400 szettet.
Használ vki ilyet? Ha igen, 1-2 tapasztalattal megosztaná? -
Upo
addikt
válasz
attamb
üzenetére
Attól függ, mire kell. Ha nincs igény a szembejövő vagy távolodó járművek rendszámára, akkor simán jó lehet alacsony minőségű hangulatvideónak.
Én is vettem jó régen teszkó kiárusításban ezresért ilyen lapos kinyitható kijelzős borzalmat az elején 6 infra leddel. A képek, videók értékelhetetlenek, de annyit megért a tapadókorongos tartó amin szabvány kamera menet van, a szivargyújtós kábel, a nyomógombosba való nokia akku, és még bontani is lehet belőle alkatrészeket ha kell (ez tizenéve volt, ne tessék engem annyira lefikázni
). -
attamb
tag
Nekem csak egyszerű frontkamera kellene. Az aliexpressen látok már kétezer forint alattiakat is. Van valakinek tapasztalata az ilyen olcsóságokkal?
-
at11
aktív tag
Gumi kéder alá kell a vezetékeket illeszteni, akkor nincs útban a légzsáknak. (A légzsák erősebb egyébként.)
-
b.lajos
tag
Garmint kell venni, és akkor csak áram kell mindkét kamerához (első, hátsó), nem szükséges 5m kábelt átfűzni az A oszlop légzsákján. App-ban 4-et lehet összefűzni.
De egyébként csak trolkodtam, természetesen mindenkinek szíve jóga fúrni, faragni, bontani, felgyújtani pénze, tudása, egészsége és habitusa szerint. Ilyenen igazán kár vitázni. -
BBéci
legenda
válasz
Chrys_
üzenetére
Nem kellett bontani! A mellékelt műanyag eszközzel benyomkodtam a vezetéket a tetőkárpit alá, az A oszlop burkolatának felső széle alá, onnan az ajtószigetelés alá, majd be a biztosítékokhoz. Ez 3 percig tartott. Egy YouTube videóról lestem le, valamint Porsche M5-ben karosszériás haverommal konzultáltam előtte.
Meséld el, mit nevezel baromságnak? -
Chrys_
addikt
-
BBéci
legenda
Hyundai ix35.
Fogalmam sincs, mint bontott, azt tudom, hogy mire odamentem szoftveresen beüzelemelni, addigra a mindkét kamera a helyén volt.
A sajátom beszerelése sem vett igénybe fél óránál többet, bár az csak szingli, nincs hátulsó.#26497csiki52
Napi 5-7 órát dolgozik a saját géplakatos műhelyében. Többek között hengerfejeket újítanak fel, törött, repedt motorblokkot, munkagép alkatrészeket hegesztenek.Mi akkor alszunk nyugodtan, ha saját magunk végezzük el azokat a munkákat, amikre képesek vagyunk, Az a tuti.
#26499Chrys_
Mi a túrót kell megbontani? Szerintem fogalmad sincs róla, különben nem firkálnál ilyen böszmeségeket. -
saril
senior tag
válasz
public NMY
üzenetére
Ilyen üzemanyag árak mellett elmennél akár a másik végére az országnak?

-
public NMY
csendes tag
Az én apám, apósom már nem él.
ha valaki apósa számlaképes és tud adni belátható időn belül egy időpontot, kérem jelezze és foglalom, akárhol is van az országban. (Hétvégén jobb lenne, több időm van akkor rá, még ha ez feláras is)
az alkatrészek már megvannak, az SD kártyát esküszöm belerakom én a készülékbe
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na, csak viccelek.

Ha nem elég nagy a felbontás, a nagy látószög a minőség rovására megy.

).