- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
guest
veterán
A netlunch tényleg a nagyon jó nekem az isdn kártyához adták. Mindent tud és nagyon pici.
-
Edgeri
senior tag
Szia Dive és Mindenki!
Köszi, megyek és megnézem.
Időközben visszaraktam a Win Me-t, úgyhogy másnem a Windows leállító parancsot ütemezem.
Ha esetleg valakinek kell még:
c:windowsrundll.exe user.exe,exitwindows
ez a parancs egyből shutdown-t idéz elő. Win 98-al is műxik.
Batch-fájlba írva és a Win ütemezőt használva esetleg lehet egy alternatív megoldás.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
Dive
csendes tag
Hello Edgeri!
Én kb. 4 éve használok egy NetLaunch nevű progit, most a 3.14e verziót. Több kapcsolathoz be lehet állítani: automatikus felcsatlakozás-kapcsolatbontás időzítve, programok indítása, bezárása felcsatlakozásnál ill. kapcsolatbontásnál. Automatikusan kitölti a usernevet és a jelszót, lenyomja a connect-et ha akarod, szakadás esetén újracsatlakozik. El tudod rejteni a system tray-ből, rendelhetsz hozzá tetszőlegesen hotkey-t. Megadhatsz neki minimális kapcsolati sebességet, ha rosszabb vonalat kapsz, újratárcsáz. Minden opció külön is beállítható minden létező dialup-accounthoz. A program freeware(!) és kb. 200kb-os !! A 4 év alatt 1x sem fagyott le nekem, úgy van beállítva hogy a windows-al indul, system tray-ben nem látszik, és hotkey-re előjönnek az elérhető dialupok, kattintásra már online is vagyok. Bár hálisten 1-2 hete módom van ADSL-t használni, így a disconnect időzítést már kivettem :-))) De a többi opció nélkülözhetetlen, úgy tudom win2k alatt is műxik!!
Megkerestem a honlapot, itt találod a fejlesztőt:
http://www.blackcastlesoft.com/netlaunch/default.asp
Sok sikert, Dive -
Edgeri
senior tag
Hallott már valaki a Modem Hunter nevű progiról?
-
Edgeri
senior tag
Esetleg tud valaki valami külön, erre a célra kitalált progit? (oké, oké Getright, de ha van más is...)
Köszi -
LordX
veterán
Használj Flashgetet, az nem csinál CRC hibát sem, és le is tudja kapcsolni a gépet.
-
Edgeri
senior tag
A getright nem csak akkor bont, ha a letöltés végigment? Melyik verziót használjam?
Jelenleg GoZillám van, de gyakran f***ságokat csinál.. nem szeretem annyira. Az új verzióról meg az őskáosz jutott az eszembe... -
jenicel
tag
A japánok lehet, hogy kitalálnak majd egy robotkart erre a célra. :DDD:DDD:DD
-
morzsa
aktív tag
Getright.
Tárcsáz, vonalat bont...A gépet is lelövi, ha kell. Régi megbízható társ. -
guest
veterán
Lehet kapni elektro boltokban digitális időzítő órát kb 2000 huf ez a legbiztosabb módszer.
kb 1 éve használom, 18 előtt 5 percel bekap., 07 előtt 5 percel kikap., és nem marad a gép a neten. -
Edgeri
senior tag
Üdv!
Nem tud valaki esetleg valami biztos módszert arra, hogy hogyan lehet időzítővel automatikusan lekapcsoltatni a gépet az internetről?
Használtam sok "autoshutdown" programot, de nem voltak megbízhatóak. Gyakran tovább ment a letöltés szép kis telefonszámlát generálva. :(
Win 2000-em van, ehhez kellene valami. Ha valaki tud esetleg egy parancssorból kiadható parancsot az is jó, max batch fájlt készítek és az ütemezővel futtatom.
Ha tudtok programokat mondani (lelőhelyekkel) az nagyon jó lenne!
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest