- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
Hello Edgeri!
Én kb. 4 éve használok egy NetLaunch nevű progit, most a 3.14e verziót. Több kapcsolathoz be lehet állítani: automatikus felcsatlakozás-kapcsolatbontás időzítve, programok indítása, bezárása felcsatlakozásnál ill. kapcsolatbontásnál. Automatikusan kitölti a usernevet és a jelszót, lenyomja a connect-et ha akarod, szakadás esetén újracsatlakozik. El tudod rejteni a system tray-ből, rendelhetsz hozzá tetszőlegesen hotkey-t. Megadhatsz neki minimális kapcsolati sebességet, ha rosszabb vonalat kapsz, újratárcsáz. Minden opció külön is beállítható minden létező dialup-accounthoz. A program freeware(!) és kb. 200kb-os !! A 4 év alatt 1x sem fagyott le nekem, úgy van beállítva hogy a windows-al indul, system tray-ben nem látszik, és hotkey-re előjönnek az elérhető dialupok, kattintásra már online is vagyok. Bár hálisten 1-2 hete módom van ADSL-t használni, így a disconnect időzítést már kivettem :-))) De a többi opció nélkülözhetetlen, úgy tudom win2k alatt is műxik!!
Megkerestem a honlapot, itt találod a fejlesztőt:
http://www.blackcastlesoft.com/netlaunch/default.asp
Sok sikert, Dive
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest