- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
BloodV22 #9884 üzenetére
Nem kell most, csak később, amikor esetleg lemosod a főzőegységről a kenést.
Saeco gépemnél a főzőegység bemeneti hüvelyét is szoktam kenni néha vattapálcikával, a pipatömítés kímélése céljából.
Ennél a régebbi Saeco típusnál egyébként nem olyan egyszerű a pipa kivétele, mivel a lapos bojlerhez van rögzítve és az egész bojlert lehet kiemelni.
Ezért a pipatömítést inkább úgy cseréltem, hogy egy kampós tűvel leszedtem, majd a lezsírozott gyűrűket vissszaügyeskedtem.
-
Szabász
csendes tag
válasz
BloodV22 #9737 üzenetére
Szerintem ár érték arányban jó választás, egy Új gépért! Más, öt napja használok egy DeLonghit három féle kávéval teszteltem meglett a sorrend.
Impresso-tól van mind a három fajta, közepes friss pörkölések.
1, Brazil-India
2, Brazil
3, Brazil Colombia
30g főzet csapolva a darált kávé mennyiség a pogácsát visszamérve kb 17g. Itt is méregetem beállításonként a főzet mennyiségét. Előtte egy Rancilio Silviát használtam, hőfokot, lefolyási időt, mennyiséget néztem! A másik csoportba ezt nem merném leírnide nagy különbség nincsen. A specialty-ra meg a Rancilio is kevés volt, jót abból csak kávézóban ittam. Ha valakinek van bevált forrása, márkája szívesen veszem az ajánlásokat!? Előre is köszi!
-
ToMy_
tag
válasz
BloodV22 #9737 üzenetére
Ilyenem van otthon. Jó kávét főz, a tejhabosítója dettó jól teszi a dolgát, egyszerű tisztítani, egy hülyesége van, a kávébabok tárolója a tetején nem eléggé lejtős, a vége felé néha kézzel kell megnoszogatni a szemeket, hogy a darálóhoz jussanak.
Elég sok vizet használ be/kikapcsoláskor öblítésre, mert nem csak kívül, hanem belül is öblít a tálcájába, szóval azt is elég sűrűn kell kiöntögetni.szerk.:
Ja, nekem a Lattego-s verziója van, de kb. ugyanaz. -
vond
MODERÁTOR
válasz
BloodV22 #9709 üzenetére
Nekem csak egy éve van meg az 1200-as Philips, de egyelőre semmi baja nincs, pedig nem nagyon babusgatom. Mosogatom a csepptálcát, zacctartót, meg pár havonta cserélek benne vízszűrőt és kész. Laikusként azt mondom, teljesen jó kávékat főz, pedig ez a legolcsóbb széria. A 2200-as eggyel feljebb is van még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest