- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
Köszi szépen. Már találkoztam ezzel a modellel egy korábbi munkahelyemen.
Végül a tegnapi baleset után gyorsan döntésre is jutottam. Nem volt most kedvem aprólékosan utána járni minden részletnek, hetekig böngészni a teszteket, fórumokat. Kellett a kávé már ma reggel
.
Így végül a Saeco GranAroma SM6585/00 lett. Újévi kiárusítás volt a Media-ban, így a netes árakhoz képest is látható különbséggel sikerült megvennem. A majdnem ugyanolyan Philips volt még tarsolyban, de meggyőzött, hogy a Saeco-t még Olaszországban, míg a Philips-eket Romániában gyártják. Illetve az elején az integrált tej tárolót gondoltam jobbnak - sok pozitív visszajelzést olvastam - de aztán rájöttem, hogy jobb az ha külön van, több szempontból is. Pl csak simán beteszem a szívócsövet egy tejesdobozba, ennyivel is kevesebb tisztítás utána.Eddig egy reggeli kávén vagyunk túl és elégedettek vagyunk
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest