- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
válasz
the radish #10970 üzenetére
Ott van az nalad is, csak nem kapta le jol a kamera...ott vannak a csikok a kepeden.
Guvaszd kicsit a szemedet es szerintem meglatod.
Meg kb az elolap magassagaban kell lennie a fejednek.En se talaltam volna meg ha nem eroltetem a szemem. Utana mar valahogy le tudtam fotozni. Ejszakai uzemmod, hosszu zarido.
-
FőDudu
veterán
válasz
the radish #10973 üzenetére
Lehet nala rosszabb. Szerintem az o kepen latvanyosabb, mint nalunk a valosagban.
Legalabbis az enyemen ez tuti nem lathato.
Tenyleg szem guvasztos es a telefonnal 3-4 masodpercig exponalos tortenet.Nalunk eleve van par iranyfeny es egyeb fenyforras ami ad nemi fenyt akarmikor is jarnank a konyhaban.
(mondjuk ugyis kikapcsolna ejszakara, de jobb ha mi kapcsoljuk ki, akkor nem ebreszti fel az alvo kutyakat sem).
-
FőDudu
veterán
válasz
the radish #10970 üzenetére
Enyemen is latszik, de csak tok sotetben.
Eszre sem vettuk, mert nem hasznaljuk tok sotetben. Es fehomalyban sem.Annyira minimalis, hogy le sem tudtam videozni, telefonnal is vagy 3-4 masodpercig exponalt. Szoval ez valami olyan, ami nagyon nem eszreveheto es csak bizonyos szogbol latszik. Felulrol (fej magassagbol) pl. nem lathato. Tokeletesen szembol, tok sotetben viszont igen.
Ezert felesleges vissza vinni. Normal hasznalat mellett nem lathato. Sotetben, szemet guvasztva igen.
Hulye kerdes lenne megkerdezni miert botorkalsz vak sotetben a konyhaban? -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
the radish #7256 üzenetére
Főzőegységnek szoktuk mondani, a szóródást pedig befolyásolhatja a használt bab szárazsága is. Amelyik nagyon száraza pörkölt, a sztatikus feltöltődési jelenségek miatt jobban elszállhat szerte, őrlés közben.
Az öblítés közben felszálló és az alkatrészekre lecsapódó pára a töltéseket ugyan elvezeti, viszont így meg a nedvesség miatt tapadhat le az őrlemény, egyes helyeken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Baby design smart sportbabakocsi
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest