-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szecska24 #5819 üzenetére
Ami nálam elreccsent ez a könyök a legalsó képen, és csak azért repedhetett el, mert lecseréltem a gőzcső fúvókát egy szűkebbre, ami nagyobb nyomást keltett a rendszerben, végül a kétlyukút használtam, egész jókat tudtam vele habosítani.
Ez még a legtisztábban tartható karos, főleg ha adagonként őrölsz kimérve a babokat, olyankor kevesebb pangó rakódik le az őrlőben is, ami persze csak egy szippantás porszívóval amikor szétszeded. A csepptálca mindent benyel, minőségi anyagokból van, a fekete verzió elnézőbb az ujjlenyomatokkal szemben is. Tökéletes gép.
Már gondolkodtam rajta, hogy megveszem újra. De most jól elvagyunk az automatával.
-
törölt tag
válasz
szecska24 #5817 üzenetére
llyenről váltottam (vissza) Philipsre.
Néha figyelj rá hogy elrepedt-e már a thermojetről kijövő műanyag könyök, olyankor szökik a gőz és bepárásodik a belseje és nem tud elpárologni mert nincs rajta nyílás.
A Sage szervizben kicserélik olyanra, mint ami belemegy, sose fog eltörni többé.Jó gép, szerettem, de nem tudtam kihasználni a képességeit, bolti szemessel nem igazán érzi jól magát, amit még vígan elrágcsál az automata és hozza az élmény 80%-át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest