- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csöves
őstag
-
Ezt üzlete válogatja hogy állnak hozzá. Legjobb ha emailben megkérdezed és az email-t elteszed, hogy legyen mire hivatkozni. A kiterjesztett garanciával csak óvatosan, úgy tudom ha kompletten cserélik a gépet meghibásodás esetén akkor arra már nem vonatkozik a kiterjesztett garancia, nemrég olvastam végig az ászf-et Euronics-nál vásárolt készülék esetén.
-
rwin5
őstag
Tökéletes megoldás szerintem egyikre se igaz, egy időben munkahelyen irányítottam kávégép szervizes srácot, aki ilyen pénzbedobálós automatához járt. Na amikor azt szétszedte és kinézett belülről, nem sok embernek volna kedve innia belőle. Viszont, mindig mikor megszerelte hozott ingyen kávét
Munkahelyen hasonló philips van, amit említettél, igaz ott legalább 8 ember rájár napi szinten, de azt is 2-3 naponta teljesen takarítani szoktuk.Félreértés ne essék, egyetértek veled, csak arra akartam inkább reflektálni, hogy tökéletesen szerintem egyiket se lehet tisztán tartani, ha nem is a szilikon cső, akkor egyéb helyen néz ki ramatyul.
-
Dr. Szilikát
őstag
Be lehet nyomni a szelepet is, ami egyébként önmagát nyitja, amikor a helyére tolod, vagy más típusoknál lefelé kell tenni. Így próbára ki lehet engedni tartályból egy kis vizet, vagy épp a levegőt.
Víztisztító betétek kapcsán egyik "rögeszmém", hogy a gyári márkás betéteket is a lengyel gyár szállítja, ott már 20-25 éve van egy komoly gyártócég a víztisztítókra, ilyenekre vannak beállva.
-
Dr. Szilikát
őstag
Ezek a szűrőbetétek aktívszenet tartalmaznak és ioncserélő gyantát, utóbbi a Ca / Mg ionok cseréjére. Régen használtam Brita-kancsót, ami gyakorlatilag vízkőmentes vizet adott. Erről meg is lehet győződni, ha rozsdamentes edényben elfőzzük és nem lesz meszes maradék, már amíg nem merül ki a betét.
Később jött az, hogy ez nem feltétlenül egészséges, illetve a kávés ínyenceknek sem igazán jó, az ilyen vízzel főzött kávé. Ezért kezdtek gyártani olyan betéteket is, ami csak részlegesen veszi ki a vízkövet.
Pontosan nem tudom, az AquaClean mennyit hagy meg, vagy talán semmit, illetve úgy van definiálva a kapacitása, hogy 95 liter vagy 3 hónap, de ezt most nem tudom megbecsülni hirtelen, az öblítésekkel, veszteségekkel együtt mire elegendő 95 liter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest