Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
-
Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
gp A PC-re és konzolokra szánt új rész a hónap utolsó napján debütál.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Ahhoz mi kell, hogy egy chip -40 és 105°C között tudjon működni?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tovgab
aktív tag
"The fabrication technology of choice for high-temperature electronics is Silicon-on-Insulator (SOI). Its extremely low leakage current, compared to standard silicon technology, is a key attribute allowing SOI devices to deliver enhanced performance at elevated temperatures. SOI is proven for high-temperature, low-temperature and radiation-hard applications. "
O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
tibaimp
nagyúr
válasz Geri Bátyó #3 üzenetére
Geri Bátyó: Jó kérdés!
tovgab: köszi
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
tasiadam
veterán
A mercinek asszem tán 3 vagy 4 darab, nem kis felbontású kijelző van az első sorban. Ha minden animációs legalább 75hz-n akarsz megküldeni, az nem kis erő
[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
Sinesol
veterán
Az a helyzet, hogy ez a 225 watt önmagaban nem sokat mond, latni kellene, hogy mondjuk a konkurrens megoldasok mennyit fogyasztanak. Amennyire emlèkszem, az ARC VGA-k nem fogyasztanak különösen sokat a konkurres megoldasokkal összevetve, szoval gondolom hasonlo fogyasztas lehet masoknal is, aki autoba tervez ilyesmit. Benzin/ Dízel esetèn az mondanam ott a generator, szoval nem szamit sokat, de elektromos autonal gondolom azert nem mindegy mi mennyit eszik. Habar igy is fèl tonna akksit cipelnek, miert ne csaphatnának mellè mèg egy mázsával…
[ Szerkesztve ]
-
cucka
addikt
Az asztali intel arc videókártyák konkrétan 2x annyi áramot fogyasztanak, mint a hasonló teljesítményű nvidia megoldások.
250 wattos fogyasztás mellett élet-halál harcot vívni egy rtx 4060-al, én tényleg nem tudom elképzelni, ki és miért ad pénzt ezekért a szar kártyákért.
[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
TBP.
-
Sinesol
veterán
Jo, hat a 4060 kiemelkedöen jol fogyaszt, eleve az egesz 4000es szeria egy teljesen mas liga mindenkihez kepest, szoval azzal nehez versenyezni barmilyen szinten, de ha a hasonlo teljesitmenyü 3060-hoz, 6700XT-hez vagy 7600 -hoz mèrem, akkor mar azert nincs olyan oriasi különbseg.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Miféle autó? Évtizedek óta nem gyártanak olyat.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
cucka
addikt
Hardveres av1 enkóder nincs már minden aktuális generációs videókártyában? Persze, ha valaki egész nap videót kódol, lehet olcsóbb/hatékonyabb megvenni a legolcsóbb leghurkább intel kártyát erre a célra.
Illetve ha autóipari felhasználás, akkor általában véve a hardveres videóenkódolás az már szerintem egy megoldott probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen