Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kacsa7

őstag

válasz almafa42 #62282 üzenetére

Ahogy előttem is írták, Gulácsy, Paradox, illetve még a Rodolpho Design akik ezt megoldják, értenek hozzá és tudnak ajánlani az igényeidnek és pénztárcádnak megfelelő megoldást. Előbbi kettő Pest megye, míg Rodolpho-ék Baján vannak. Egy dologgal azért számolj, ez a mutatvány nem 1-2 nap lesz. Normálisan leszigetelni a szükséges helyeken az autót, helyet csinálni a hangszóróknak, erősítőknek és a csomagtartóban elhelyezni a mélyládát, ami a helytakarékosság miatt leginkább egyedi épített oldaldobozban oldható meg, elég időigényes meló.

Egyébként az általad linkelt rendszer komolyságát mutatja, hogy mivel könnyen szerelhetőnek adják, azért a gyári helyre, a műszerfalba mennek a hangszórók, ami egy DSP-vel ellátott rendszernél elég nagy marhaság, miközben a magas és középhangok irányítottak. A szélvédőről visszaverődve pedig közel sem fognak úgy szólni, mint ha ki van nekik alakítva egy normális hely, hogy rád nézhessenek. Ezt egy szakműhely autóra szabva kialakítja. Tehát ami az előnye, az a legnagyobb hátránya is annak a rendszernek. Sosem fog annyira jól szólni, mint amennyibe kerül. Ráadásul az a 20cm-es szub elektronikus zenére nem biztos, hogy elég. Méretéből adódóan nem tud eléggé lemenni. Vannak nagyobb szubok, amik kisebb ládában is jól működnek, de ebben megint egy normális műhely tud tanácsot adni, mit lehet abban az autóban pontosan építeni.

• tboy93

nagyúr

Szia! En mindenkeppen Gulacsi Zolit ajanlom. En is nala jartam, joval csekelyebb erteku autoval, de olyan minosegu munkat tesz le az asztalra, amit szerintem senki mas nem az orszagban. Nem veletlenul visznek hozza Ferrarit is néha-neha :) Nem csak beepites, de maga az autohifi temaban is benne van, nem soz rad faszsagokat mint egy nemely hifista szaküzlet. Cakk - pakk egy helyen mindent meg tudsz nala csinaltatni es ugy fog kinezni mintha gyari lenne.

Egy dologra erdemes felkeszulni, nala elofordulhat akar tobb honapos varolista is. Ha nem veszi fel a telefont, csorgesd naponta többször, en mindig elertem ha akartam, csak kicsit turelmesnek kell lenni hozza.

Nagy szaki, en csipem.

• I'am Dony

őstag

Ebből a keretből szuper rendszert tudsz építeni. Az autó és az abban lévő hely szűke ill. a minőségi elvárásaid alapján én az Audison és Helix táján nézelődnék egy erő+processzor egy dobozban irányban. Bár a hallgatott zenei stílus nem feltétlenül passzolhat. Beépített mélysugárzót az oldalpanelhez simán megoldják itthon is. Az alábbi kèt megbízható hely közül a számodra szimpatikusabb helyen érdeklődj:

[link]

[link]

Új hozzászólás Aktív témák