- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm, még1 kérdés, hogy ezzel gondolom az egész ajtót kellene borítani, vagy csak mondjuk egy 20*20 részt a hangszóró körül?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
KRISSTUS #78998 üzenetére
Köszi, pl a linken látható Helixet megveszem, akkor simán betudom építeni, és ugye gondolom a rácsot/burkolatot nem kell rátennem, szal olyan lesz az autó mintha gyári lenne
Lehet a csipogókat akkor hagyom benne, úgyis azt vettem észre, hogy csak a 2 utastól jön valami furcsa hang...
Más: Érdemes lehet valami rezgécsillapítást csinálni, vagy ha nem 100%-san csinálom, hagyjam inkább? Arra gondoltam, hogy a hangszóró és az ajtó lemez közép rakni valami gumi akármit, de lehet ez kókány megoldás
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani F astrába első hangszóró szettet? Akár csipogokkal is ha van ilyen csomag
Ha minden igaz [ilyen] fejegységem van
Nincsenek nagy igényeim, 20-30k közt szánnék rá
Elvileg 16.5 cm átmérő, viszont beépítési mélység max 4.5 cm ha minden igaz
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Agyalok valami BT fejegységen, semmi extra nincs a kocsiba, mélyláda tuti nem lesz
Első körben a Kenwood BT-306/356 típusokat néztem
Jelent valamit, hogy ipod ready? Gondolom Androidos telóval se lesz gond vele...
Illetve van valamelyik gyártó amelyik nem kéri a szakszervizes beszerelést? Mert ahogy néztem a Kenwood kérné, én meg azért nem fizetek senkinek, hogy összedugjon 2 kábelt
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Ne kövezzetek meg, de próbált már valalaki ilyen bluetoothos 3,5 jack es csoda kütyüt? Arra kellene, hogy a mostani fejegységre tudjak nyomni zenét telóról
-
bandi0000
nagyúr
Nem tudom van e itt köztetek jós vagy távgyógyító de hátha találkozott már valaki hasonlóval
F astrám van
Igazából gyujtáskapcsoló zárat cseréltem és leszedtem az aksiról a sarut, nem tudom hogy ez miatt de, de az óta nem kapcsol be a Kenwood fejegysêgem, azt hittem a rádió szart be, de kipróbáltam és máshol működik, és ami még érdekes, hogy gyári Blau car 300 bekapcsol, de csak a SAFE felíratot írja ki, igen tudom hogy kód kell hozzá, de hiába próbáltam nem ajánlotta fel hogy beírjam, csak a safe et írja ki, van esetleg valakinek tippje hogy mit merre keressek? -
bandi0000
nagyúr
Na végül is ezt a 3-at találtam, ami minden tekintetben elfogadható
Valaki meg tudja mondani melyiket érné meg megvenni, vagy hogy melyik lehet a jobb?
Mind3 Kenwood
Pár ezer Ft különbség van köztük, nyilván az a jobb amit több helyen árulnak, mert akkor helyben is meg tudom venni, de ha egyik többet tudna valamivel többet nyújtana akkor azt venném
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bandi0000 #72079 üzenetére
Közben találtam ezt a pioneert nyilván ennek nincs beépített, de nem is lényeges annyira, viszont ha jól láttam, akkor olyan kábelt adnak hozzá, amit be kell kötni, ehhez lehet külön szerezni ISO csatisat? Mert a régi Kenwoodomhoz olyat adtak, amit csak simán rá kellett dugnom a kocsi ISO csatijára és ment is
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Létezik olyan fejegység, aminek beépített mikrofonja van? Tehát ne kelljen szétpakolni a kocsiban a mikrofonokat vagy az nem is ér sokat?
-
bandi0000
nagyúr
hali
2 fejegységet néztem, melyik a jobb szerintetek?
sony dsx A400BT
Pioneer MVH-X380BTnagyjából 1 árban vannak, illetve az a kérdés, hogy a mostani JVc-n ha auxon hallgatom a zenét akkor azért jóval halkabb mint ha direktből pendrivon hallgatnám, ezt ki tudnám küszöbölni ha BT-n menne a zene?
-
bandi0000
nagyúr
Hali
Szerintetek lecseréljem a kenwood kmm257 es fejegységemet egy ilyen sony ra? Jó áron jutnék hozzá, a bluethoot és cd lejátszás annyira nem érdekelne viszont hangzásba menyire lehet jobb vagy rosszabb ?
-
bandi0000
nagyúr
hy
Nekem olyan gondom van, hogy egy F astrába leszakad azt antenna kábel csatija, és vettem hozzá csomó cuccot de nem tudtam megcsinálni, tehát próbálkoztam elsőnek egy csavaros csatlakozóval ráraktam egész jó lett de egyszer valami lett vele és azóta bárhogy rakom rá csak zizeg, aztán vettem egy hosszabbítós csatlakozót, nem volt leárnyékolási lehetőség de én megpróbáltam árnyékolni úgyse működött szóval hátha tudtok valamit ajánlani
-
bandi0000
nagyúr
válasz
kavics325i #33933 üzenetére
Tudom hogy szabvány de senki nem mondta hogy lehet hozzá venni másmilyet is nem csak a gyáeit, akkor tuti nem fog leégni vagy hasonló?
-
bandi0000
nagyúr
Ezek az iso csatik mennyire szabványok? Konkrétan egy sony fejegység izo kábelja jo a kenwood fejegységbe anélkül hogy leégessem?
-
bandi0000
nagyúr
Ha venni akarok hangszórót, mert ugye a toxical befürödtem, de szerintem még kicseréltethetem, akkor milyet vegyek? Vagy mire figyeljek? Igazából nagyon komolyat nem akarok, mert csak a fejegységre lesz kötve erősítő nélkül, de azért jó lenne kihozni a maxot, tehát hogy szépen szóljon meg jó mélye legyen
-
bandi0000
nagyúr
Hali találtam toxic hangszórószettet 16,5 centis hangváltóval csipogoval 7k ért megéri ez? Jó gyártó am 170w RMSt ír
-
bandi0000
nagyúr
Hali nemrég elszakadt az F astrában az antenna kábel, most vettem hozzá toldót, tehát az a kérdés hogy csináljam meg h a legfaszább legyen? Sodorjam össze vagy forraszthatom is nem lesz zavar?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
gabber01 #28501 üzenetére
hát akkor jó, gondolom így is szól, viszont akkor még az a kérdés hogy nem akarok nagy hangszórót bele 150w körülit és csomi tartóba raknám akkor lenne valami következmény ha van hátul 2 mélyközép be van kötve és egyik kábelére +ba rákötném még a mélyet is erősítő nélkül?
-
bandi0000
nagyúr
A fejegység beállításai között találtam egy olyat hogy Mid Level, na ez mi a fene? és mit kéne vele állítani?
-
bandi0000
nagyúr
Van valakinek tapasztalata hogy hogyan kell szétbontani egy F Astra ajtóját hogy hozzáférjek a hangszórókhoz?
-
bandi0000
nagyúr
itt a gyári leírás én nem láttam olyat hogy fader te?
-
bandi0000
nagyúr
ezt vettem ma és nem tudom hogy ezen lehet állítani hogy elöl ne annyira szóljanak a hangszórók hanem inkább hátul? Mert elöl még a gyári hangszóróim vannak és nem a legjobbak hátul viszont jó
-
bandi0000
nagyúr
Hali egy fejegységet szeretnék venni de most akkor szakszerviznek kéne beszerelni? Csak össze kell dugni 2 csatlakozot nem? Ha én szerelem be ugrott a gari? Vagy nem olyan romlandoak ezek? Én egy pioner 150 ui-t néztem ki
-
bandi0000
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest