- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz
bandi0000 #78999 üzenetére
Ha a Helix koaxot vennéd akkor a gyári magasakat kösd ki, mert "megkavarja" a hangzást.
Igen, az autóspecifikus kiemelő gyűrű lényege, hogy bármilyen (egy adott mélységig) 16-os hangszórót beépithesz a gyári helyére (nem kell a rács).Magam részéről inkább a 2 utas szettet ajánlanám mint a koaxot. A szetteknél a magashoz szoktak adni egy beépető gyűrűt, amivel könnyebben be tudud építeni.
-
Lite
őstag
válasz
bandi0000 #79005 üzenetére
Minél nagyobb felületet fedj le, annál jobb és hallhatóbb lesz. A Hanno tényleg nem az igazi, régebben az olcsósága miatt használtuk néhányan, de borzasztó nehéz is, ennyire nem kell terhelni az ajtót, a mai cuccok (STP, Comfortmat család) azért jelentősen könnyebb.
-
Lusu
aktív tag
-
KRISSTUS
aktív tag
válasz
bandi0000 #78997 üzenetére
Szia!
Kétutas szett esetén szükséged lesz egy beépítő keretre (gyűrű) a 16-os mélyközépnek, műanyag vagy MDF. Majd egy pár tükörháromszögre ha az erededit nem akarod átalakítani, mivel a gyári magasaknak "egyedi" kialakítása van. -
Czimby
addikt
válasz
bandi0000 #72091 üzenetére
Én rendeltem 304-et és 305 jött helyette szóval szerint 304-303 már nincs készleten.
Ráírtam az autohifi outletre náluk sincs már 304.Egyébként a 304/305 full ugyanaz mindenben, csak a design frissült.
(304-en firmware-t kell ehhez frissíteni, de utána megegyeznek tudásban) -
bandi0000
nagyúr
válasz
bandi0000 #72079 üzenetére
Közben találtam ezt a pioneert nyilván ennek nincs beépített, de nem is lényeges annyira, viszont ha jól láttam, akkor olyan kábelt adnak hozzá, amit be kell kötni, ehhez lehet külön szerezni ISO csatisat? Mert a régi Kenwoodomhoz olyat adtak, amit csak simán rá kellett dugnom a kocsi ISO csatijára és ment is
-
dmad
aktív tag
-
python1
veterán
válasz
bandi0000 #41978 üzenetére
Szia!
Nekem pont ilyen Sony van az asszony kocsijába. Szerintem tisztességesen szól,jól kezeli usb-ről a mappákat. Első szettet hajt,nincs vele probléma,most lesz megtámogatva kis basszussal.
Szerintem megéri a csere.Daywalker: Én szivacsot nem tennék ajtóba,tartja a nedvességet + nem annyira hatékony.
-
opeter70
senior tag
válasz
bandi0000 #33874 üzenetére
Az a gyártó, amelyik ilyenekre képes, az más gazságokra is képes.
Ajánlom figyelmedbe a 40A-es biztosítékot az 1500W felirattal ellentétben és a fantasztikus belső felépítést.
Ez ugyan nem hangszóró, mint a kérdésedben szerepelt, de azért sok mindent elmont a Toxic márkáról.Egyébként gondolj csak bele:
Ebben a 7000 ft-ban benne van a hangszóró tervezési költsége, az összeszerelő munkásnak a munkabére, a szállítási költség (külföldről), a raktározási költség, vám, áfa, nagyker árrés, kisker árrés, stb...
Elképzelheted, hogy a maradék 2-3000 ft-ból milyen hihetetlen jó minőségű hangszórót lehet előállítani.Ugyanez vonatkozhat az általad említett "6k-s auchanos Pioneer"-re is, de a Pionak legalább vannak magasabb színvonalú termékei is.
-
Osynho
addikt
válasz
bandi0000 #28502 üzenetére
Azért a hangszóró választás nem olyan egyszerű ám.
Hány literes ez a láda? Az a végén reflex cső? Hány cm-es hangszóró menne bele? Fejegységre vannak kötve a hangszórók és arra kötnéd pluszba a mélyládát?
Szerk: ált. isk matek.
mag x szél x mélység, belső méretekkel. Erősítő nélkül ne erőltesd.
-
borat26
aktív tag
válasz
bandi0000 #27326 üzenetére
Szia!
Az ajtókárpit alján találsz 3 csavart + 1-et az ajtó középső részén lévő kapaszkodó alatt, s végül a nyitó kilincs melletti elektromos tükör állító betét alatt. Klick a képekre!!!!
Ha elektromos ablakod van, akkor nincs gond De ha manuális tekerős, akkor a helyzeted kissé bonyolódik. De erre itt egy link:
[link]
Majd alulról elkezded magad felé húzni a kárpitot, így az azokat tartó patentok kipattinthatóak a helyükről, végül leemeled a kárpitot és voilà! -
pps1
senior tag
válasz
bandi0000 #27319 üzenetére
9. sor.
Maximum Output Power 50W x 4
MOSFET Power IC Yes
Auxiliary input Front Mini-jack
Pre-out 1 RCA
Pre-out Output Level 2.5V
Preout Rear / Subwoofer Switchable Yes
Subwoofer Reference Level Adj. Yes
Source Tone Control & Memory Bass / Mid / Treble
Balance/Fader/Loudness Control Yes
Att.(-20dB) with smooth Volume Return Yes
System Q Preset EQ
Bass Boost Circuit Yes
Low-pass Filter YesA legalapabb bóvli kínai fejek is tudják, annyira alap funkció.
-
Peti66
senior tag
válasz
bandi0000 #27279 üzenetére
2000-be raktam be az öregemnek a Corsájába egy Dehp-3200 cd-és-t.Azóta is jó és tökéletesen teszi
a dolgát.Pedig, 71 évesen is néha úgy megküldi a Piót az általam írott cédéknek is köszönhetően,hogy csak na..csak úgy figyelek okosan... Ez a fej nem az embertelen kat.(ár). Ez egy sima intstall,nem több,ahogy mondod,bevállalható, na persze ha érzel késztetést rá
Olyan nagyon nem tudod eltéveszteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest