- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lautnermark
aktív tag
10 cm-ért felesleges pénzt kiadni. Ha a benne lévő szól, akkor hallgasd, ha nem, akkor irány a bontó.
"True 4 Ohm Technology" Az igazi 4 ohm, az 4 ohm és nem 3 vagy 2,3. A sal az tuti, hogy nem gyári benne, ilyet a márkakereskedők raktak bele. A gyári az Blaupunkt vagy Clarion volt. Egy 16 cm-s szettet kellene beraknod az ajtóba, szebb is lesz hangban és megnyílik a lehetőségek tárháza előtted.
A hangszórónak nincsen teljesítménye. csak terhelhetősége. Ne a W-t nézd, hanem az érzékenységet!!! Mégegyszer leírom, hogy a fejegységet nem tudnak 50-55 W-t! -
Igen most látom mindkettő bőven az írt értékek alá esik.
De fura, hiába megyek drágább részre, csak nagyobb hangszórók vannak.(10cm-t azért hajtom, mert itt nincs több hangszóró, csak 4. Azoknak kéne mindent ellátni.
Gyárilag amúgy "SAL Reference 2 utas, 45 Watt (max) 50-20.000Hz, 88dB, 4Ohm" van elől.)Ui.: Vak vagyok, megvan a szerkesztés gomb, elnézést. Nem fogok dupla postolni újra, csak ezt már nem tudom törölni.
-
lautnermark
aktív tag
Pio UI - UB különbség, hogy az "I"-s szifonkompatibilis és 2 pár rca kimenete van.
50-55 W-t nem tudnak a fejek. Kb. 4x12 W amit ténylegesen tudnak.
10 cm-s hangszórót felesleges venni, pénzkidobás. Olyan hangszórót vegyél, aminek az érzékenysége 90 dB felett van 1W/1m esetén ill. 93 dB felett 2,83V/1m esetén. A 2 ohmost ne erőltesd, mert a fejeknek minimum 4 ohm impedancia szükséges, ha aláilleszted, akkor leégeted/hazavágod az erősítőt benne, ami nem garanciális probléma. -
Joe fiú
senior tag
Picit visszaolvasol, állandóan téma.
1. Gyakorlatilag mindegy melyik 10cm-es hangszórót veszed, főleg ennyi pénzért, amelyik szimpatikus. Egy dologra kell odafigyelned, lehetőleg minél nagyobb legyen az érzékenysége.2. Fejegységnél ugyanez a téma.Mindegy mit veszel Alpine, Jvc, Kenwood, Pioneer közül bármi. Ebben a kategóriában ugyanaz mindegyik, a feauture ami más.
-
Sajnos szerkeszteni a hozzászólásomat nem tudom.
Utánanéztem a hangszóróknak, mivel nekem csak 4 hely van, gondolom "full range" kell.Találtam elég sok 10CM átmérőjű hangszórót, de a teljesítmény zavaros.
A Pioneer oldala azt írja, "4x50W MOSFET" a kimenet.
Sony "55Wx4 (4ohm)"Max 50W-ra szűrve, ezt találtam pl: Pioneer TS-875
Egy másik oldal: CRUNCH DSX42 10CM
DE, ez már 60W folyamatos (RMS), 120W csúcs teljesítmény.CRUNCH GTI 42, ez pl 50W RMS, eeelméletben ez jó.
Igaz, márkák közt megint el vagyok tévedve.Esetleg még Alpine SPG-10C2 - ez 45W RMS ha minden igaz.
Olyan 10e körül költenék, de mehet több is.
Először úgyis az első 2 -t cserélem, aztán majd a hátsókat.40e így is belemegy fejegység + 2 hangszóróval a shitboxba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest