- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter70
senior tag
Hegesztőkábelt ajánlják itt többen, bár én még nem próbáltam.
Állítólag az tiszta réz. Bár én nemrégen felhívtam egy hegesztéstechnikai szaküzletet és a kábelek felől érdeklődtem és nekem valami ötvözetről hadováltak.
A lényeg az, hogy ha lehet, akkor OFC kábelt keress, mert elvileg az tiszta réz.
Bár már ez sem biztos, mert sok a hamisítvány, és minden szarra ráírják, hogy OFC, akkor is, ha nem az.Osynho: Részvétem.
-
Daywalker
addikt
Kicsit örülök, hogy lejöttem erről a wattmániáról
De persze ezt nem azért mondom...van annak is varázsa.
Nekem a roki hx2 power (1000/20000W) simán 4 mm2-essel volt bekötve anno és nem tűnt kevésnek. De elméletileg a mostani cactusoknak 8 awg portjai vannak, tehát a 8-10 mm2 elvileg jó bele. Én azt gondolnám, hogy ide nem kell vastagabb kábel, már csak a rövid távolság miatt sem. A minőség más kérdés.
De majd a mesterek megmondják, én nekem már nem fog az agyammod: kép alapján nem hiszem, hogy a 3-4 awg belemenne. Azért az durva váltás a 8-as után.
-
Daywalker
addikt
Szerintem mielőtt elszórod a pénzedet feleslegesen ilyen tápkábelre, vegyél hegesztőkábelt. Az tuti réz és nem kell megmarketingelni sem, tehát harmad ennyiből ki fog jönni.
Milyen nyomóba kell kábel? Ez aktív, hogy nem az erősítőhöz kell? Vagy csak nekem van túl késő és nem értem a kérdést? -
ThodEE
őstag
Lennél oly kedves megosztani róla 1 képet?
Én már hónapok óta gyötröm magam hogy csináljak egy reflex ládát a 2db Rockford HX2 eseimnek, mert így zártban csak 1-2típusú basszus durva. Egyébként áram*feszültség alapján, nálam 600W ot vesz fel az EA1800D az kevesebb mint 300W nyomónként és így is kellemesen -
Joe fiú
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Elektromos autók - motorok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Autós topik
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest