- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
válasz
rbalint88 #53917 üzenetére
A kétszázezer forint értékű autómmal nyugodt szívvel kimerek állni bármelyik x milliós autóval szemben, fogadni mernék, hogy mind minőségben mind hangnyomásban leszólnám akármelyik gyári rendszert, de ezt tényleg fejezzük itt be.
Azt azért még hozzátenném, hogy egyik ismerősöm jampizott a vadonatúj import Jaguárjával lehúzott ablak, miegymás, aztán átült hozzám és szégyenében szólni sem mert.
Off vége részemről.
PartyNewl: Gladen Alpha 165, illetve a Rainbownak van elég jó cucca ebben a szegmensben.
-
Joe fiú
senior tag
válasz
rbalint88 #53906 üzenetére
És erre van valami jogszabály, hogy az autó értékénél nem lehet több a benne levő hifi értéke?
Na azért ezt ne, az előző autómban csak a két erősítő kitette az autó értékét, mégsem büntetett meg a rendőr érte. Mindenki annyit költ hifire, amennyit nem szégyell, nincs semmi összefüggés az autó értékével.
zambiA kérdésre egyébként a válasz. Ha bekapcsolod az eq-t, bass boost, ilyen ficsőrőket, azok amúgy is leterhelik a nem túl acélos végfogfokot a fejegységben. Erősítővel megtámogatva megszűnik ez a probléma. Ettől függetlenül kár volt hátra venned hangszórót, előre tettél volna egy relatíve normálisat , az ajtót kiszigetelted volna és nem lett volna hiányérzeted.
-
orbano
félisten
válasz
rbalint88 #19391 üzenetére
egyre jobb gyári rendszerek (melyik cég marketingje hipnotizált?)? külső zaj? elszigetelés? wtf? az a baj, hogy olyan dologról beszélsz, amit még elméleti szinten sem értesz, de nagyon bátran nyilvánítod ki tényként a prekoncepcióidat
no offense, de tényleg nem értem micélból osztod olyan témában az észt, amiről gőzöd sincs. ha nem akarsz autóhifizni, hát ne tedd. csak nem értem akkor minek írkálsz ide ilyeneket.
a kisebbségben levés meg tény, de ugyanígy kisebbségben és visszaszorulóban van minden minőségi dolog a Világban, mert a hozzád hasonlók beeszik, hogy a gyári gagyi szar egy valag pénzért jó, mert az autógyár mottója azt mondja. vorsprung durch technik, ja... vagyon durch a tudatlanok lehúzása.
-
orbano
félisten
-
orbano
félisten
válasz
rbalint88 #19377 üzenetére
"másrészt igényesebben elhelyezett gyári rendszerek esetében ha kicsit is előre tolod a hangot, már egyáltalán nem hallod a hátsó részt."
akkor annak köze sincs az igényeshez. egy jó szett elölről az egész kocsit betölti zenével... ne a szanaszét erőlködő gyári lófing kis hangszórókban gondolkodj, amik a hallható frekitartomány egyötödét se képesek normálisan leadni. Egy jó hifi néha hátulról még jobban is tud hallatszani, mert nincs olyan közel a hangszóró a fejhez, valahogy kellemesebb.
Én a kisherceget gyerekkoromban a melelttem lévő szekrény tetejéről hallgattam, és nem áltam meg tőle a növésben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest