- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
Kowának teljesen igaza van.
Mivel gyárilag nem létezik ilyen megoldás, nem lenne nehéz kitalálni, hogy utólag készült.
Egyébként sokkal igényesebb lesz az autó, mint a gyári fröccsöntött műanyag gusztustalansággal
Persze ha neked csak az a jó, amit a gyár rádtukmál............. -
Kowa
tag
Az a baj hogy hiába mutat neked képet bármiröl ergo te ugyis tudod hogy az nem gyári mivel az autógyártók még nem jöttek rá hogy pl. a tükörháromszög nem olyan jó hely egy normális szinpad kialakitásához. Innentöl kezdve bármit mutat neked fényképen az mind csak gányolás lesz. Bár ahogy hallotam kezdenek rájönni az autó gyártók most nem tudnék mondani konkrét márkát de átszerkesztik ök is az A oszlopba a gyári magassugárzót. Eleinte
énis tartottam attól hogy szétvágjam pl. az ajtókárpit boritást aztán késöbb gondoltam eggyet és mégis csak szétvágtam/tuk és marhajó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest