- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsedáj
tag
válasz
fojtviki #63805 üzenetére
Köszönöm neked és G.Zs. kollégának az infókat.
Így már bátrabban bele merek fogni, be is szerzek egy adaptert.
G.Zs.: MM-ban sikerült megnézni és meghallgatni mind2őt. Elég nagy volt a háttérzaj és különböző hangszórókra voltak kötve így nem tudtam különbséget tenni. Gyanús, hogy lesz még 1 köröm, de jobban hajlok a Pio felé.
-
Lite
őstag
válasz
fojtviki #63833 üzenetére
A két pár rc-t azért mondták, mert ha elindulsz a lejtőn, a 2 csatis erőből rögtön 4 csati lesz, aktív rendszerre váltasz és akkor milyen jó, hogy nem kell szétszedni megint a kocsit...
Az ülés alatt teljesen jó az erő, ha befér rendesen. Nekem is ott van. Még a vezető oldalon is.
-
kk831228
addikt
válasz
fojtviki #63820 üzenetére
Igen, az tudja igazán meeghajtani a szettet torzitás mentesen... Gondold el egy ilyen erősitō, 3 szor akkora mint egy fejegysêg nem vèletlenül, a teljesìtmêny meg majdnem ugyanaz(papìron) , szòval itt valmaelyik sántìt...
Ha csak a mêretet nèzzük, mar akkor elgondolkodtatò...
Arra kell hasznalni amire ki van találva, a fejegsêgnek nem ez az elsődleges szerepe...
-
-
kk831228
addikt
válasz
fojtviki #63814 üzenetére
Az a szett biztos hogy kellemes, de nem olcsò... Mennyi lenne a hangszóró szett külön..? 50 - 60 körül mar jò erōsitőt lehet venni ami kihajt ilyen szetteket... A komponens szett meg amennyit rászánsz.... 50-60 körül már azokbòl egesz jòk vannak...
Penz kérdésse az egèsz, nem tudom mennyire akarsz belemerülni...
Gyári cucc utan nekem a gladen mline is kellemes... Ennyi pénzért, nekem tökêletes, viszont en nem is akarok annyira belemerülni... Tùl vagyok mar ezen a hifis dolgokon... Mérlegelni kell pl. mennyit használja az ember stb....
-
Gyumadár
tag
-
PiciPeti
őstag
válasz
fojtviki #63799 üzenetére
Hát ennek sok értelme nincs így szerintem, de ha a gyártó fejével kéne gondolkoznom:
Az alukasírozott lapok a külső-belső lemezre.
A fekete zártcellás sima felületű szivacs a hangszóró mögé.
A tojástartó szivacs a kárpit hátuljára.Viszont egy ajtóra 2 ilyen szett kellene, legalábbis bitu lapból.
-
Lusu
aktív tag
válasz
fojtviki #63576 üzenetére
Nekem ilyen focal szettem volt.
Véleményem szerint egy nagyon jó belépő kategória, egy JBL 8086pro-t váltott. Ahhoz képest kellemesebb a magas sugárzója és egészében kellemes hangja van, bár én erősítővel hajtottam. Focal-ok szeretik ha van erőtartalék mögöttük, lehet a fejről hajtás nem lesz az igazi. A mély részével kapcsolatban nem tudok érdemben mit mondani, mert az én ajtóm ebből a szempontból felejtős, de a hangszóró xmax adatára nézve sem ez az erőssége
Nekem most a 165AS és Utopia között kb. középen tanyázó K2 Power van bent (igaz microprecision 7.28 magasokkal) de ez az a részletesség amit már az elejétől fogva minimum szerettem volna, a 165AS-hez képest nagy ugrás volt. Igaz az új ára is az -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NIOH
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Star Trek
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest