- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti66
senior tag
válasz
Adonimus #27375 üzenetére
Nemrég az öcsémnek az ismerőse tett be az autójába egy Kicker Ds 65.2-öt."mondta hallgassam meg"
Na jó,mondtam magamban, egyel több a sorban.Szóval fülügyre kaptam.De előtte,mivel nem ismertem
eme Kickert,azért finoman érdeklődtem,hogy mibe is fájt,Mondja.18k..Ahhha..mondom...rögtőn utána beülünk
az autóba(Fiat)Pió 150ui fej bent, erő nélkül.Na, mondom így magamban csak esek túl már rajta...
És nem....nem,nem akartam kiszállni az első 5 percben,mint ahogy már előre "elterveztem"
Öszefoglalom Neked: bődületesen jó hang ennyi pénzértfeszes kick mélyek, nem sok 16-os van ami ezt tudjaJa van
3-4x ennyiért..Kiváló közép és részletező magas tartománnyal.
Részemről, ajánlott vétel -
kavics325i
őstag
válasz
Adonimus #27331 üzenetére
Először is 50hz-ig engedem fel. Tévedésben vagy.
Amúgy uram ebből az állításodból indultunk ki:
Azért jó, mert olyan hangja volt, mint egy 50-60 ezres ládának és csak pár ezer forintba került.
Ezt éreztem kicsit túlzásnak amire rá is kérdeztem. De nem téríteni akarok. Mert ha nekem 5 millió forint keretem lenne autóhifire akkor is pont ez a rendszerem lenne. Semmin nem változtatnék. Ami így is kell még bele azt meg venném. Egy red optima és ajtó szigetelés. Ami meg amúgy is meglesz ha utol érem magam.
Mindenkinek van egy elképzelése amiben hisz. Valaki kergeti azt a másik meg élvezi amije van.
Nem mondom,hogy az én rendszerem jobb mint egy sq-bajnok-é,de ha mondjuk Ganxsta Zolee-t be ültetnénk az én autómba meg mondjuk a bajnok autóba,hogy amikor írták a Jó a Rossz és a Kartell-t akkor mire gondoltak. Nem biztos,hogy az sq-ra tenné a voksát.
Ami nem tény,de én így gondolom. Én magamnak építettem a zenémet és nagyjából kész van. Nem sq bíróknak és nem is nyócvanherceseknek,hogy az egész utca hallja.
De ha a Te hangszóródat át tennéd egy zártba szerintem jobban érezné magát. Bár sok minden pont nem a hangszórón múlik. Hanem ami elindítja és megállítja -
Petyus87
aktív tag
-
pps1
senior tag
válasz
Adonimus #26677 üzenetére
A JBL nem hozna előre lépést teljesítményben az Axtonhoz képest.
MNC csipogót nagyívben dobd el! Azzal nem szabad foglalkozni, ha valamennyire is számít a szép hang.
Helyette egy komponens szettet szerezz be. Nem tudom, mennyi pénzt szánsz rá, de pl az Audio System MX szett egy jó választás lehet.Alpine erősítő jó lehet a szettre.
-
-
Hikvision
senior tag
válasz
Adonimus #8813 üzenetére
Nekem a legelső ládám egy aktív Sal volt. 25cm-es reflex. Amikor megláttam, h 0.75mm2-es gyári kábelköteget adtak hozzá, nem is akartam berakni, de aztán egy próba után csak néztem, h mekkorát tud szólni a kis 50w-os erősítőjével. 1évig használtam, és aki hallotta senki nem akarta elhinni h az van hátul. Utána persze jött az Alpine X311, JBL komp., DLD500+ 25mm2-es kábellel és 1.2F-al megtámogatva
mondjuk itt a különbség már nagyobb volt
-
Wackond
tag
válasz
Adonimus #8813 üzenetére
Hali,
Aktív ládáról csak lebeszélni tudlak! ezzel a praktikusnak látszósággal etetik be a népet, de valójában szarabb. Pl. kell a hely a csomiban, akkor egy passzív ládát hszkábellel együtt kiveszel, és semmi para, de az aktívnál meg az erősítőt kell kikötni, és ez szokott veszélyes lenni, és macerás is (vagy sigetelsz minden kábelt, vagy kiteszed magadat egy finom rövidzárnak...)
Szal inkább nézz valami használt, és normális cuccot, mintsem ilyen bóvlikat.
Éééés, ami a legfontosabb: minden szub másképp szól más környezetben. Meghallgattad a kocsidban? Mert oda kell illeszkednie, nem egy multi polcán kell "jól" szólnia!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- OpenWRT topic
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest